PISMO RAZOČARANOG ČLANA DS PREDSEDNIKU BORISU TADICU

srbija je prepuna razocaranih ljudi koji se osecaju izigrano i prevareno....zbog vrhova korumpiranih propalica na celu stranaka mnogi se verovatno clanovi stranaka stide...sigurno su cista srca usli u politiku...ali dozvolili su da sljam ispliva na povrsinu potpomognut prljavim parama i filovanim politickim biografijama...zbog tih prodanih politikanskih dusa je srbija i atrofirala u ocaju....najsposobniji ljudi su se povukli u ilegalu---znaju da pored ovih bitangi ne mogu da dodju do izrazaja...bagra cega god se dohvati --to propadne...

Управо тако.

Danasnji glad je uvek jaci od onog juce.

Da je danas u Srbiji gora situacija nego za vreme Milosevica nije realno.

Није горе али је приближно исто...нешто је боље а нешто горе.
све у свему поражавајућа слика после 10 година "демократије" коју воде лопови.

Ne mislim bukvalni povratak u kalendarsku 1999, nego mislim na popijanje još jednog bombardovanja 2011, kapiraš.

Tadić nas je spasao od tih repriziranja Sankcija i Bombardovanja

Јел?
Када и где нас је то спасао?
А ако смем да приметим, седи у истој влади са онима који су за то бомбардовање били заслужни.....Чудно, зар не?

Ne treba biti Dekart da se prostom logikom izvedu neki zakljuci.

2008. DS se miri sa SPS-om radi pravljenja koalicije sa njima i onom prisipetlja-penzionerskom partijom; mire se sa 'reformisanim' ostatkom najgoreg olosa koji nas je 10 godina krao, vredjao i mentalno i fizicki sahranjivao. Dakle, glas poveren DS-u je na kraju prerastao u glas dat koaliciji DS/SPS/PUPS.

A posto korisnik 'jaguar b p' tvrdi da samo degenerici glasaju za povratak na staro (vreme kada je SPS vladao), sledi da je i osoba koja daje glas DS-u degenerik. Naravno, postoji ovde i dobar broj obmanutih ljudi koji ni u snu nisu mogli da naslute brak izmedju ove dve partije, ali eto, posledica svega ovoga su i ovakva pisma. Oni vise, na srecu, nece biti degenerici.

лепо си јој објаснио...погодио си суштину.

Sve je to tačno, samo zabludama i koalicionim kombinacijama ne bi nikada pobedio.
Sada mu mnogi daju vetar u leđa od Američkih i Hrvatskih lobista do najbogatije udovice u Evropi....
Ovo stanje u zemlji je jedna velika iluzija da napredujemo i živimo dobro.
Jedino kome je dobro danas u Srbiji su tajkuni, koalicioni pratneri u upravnim odborima Javnih Preduzeća, itd.

Ovo je nevidjeno da admini dopustaju ovoliko vredjanje predsednika Srbije.
Ipak je predsednik Srbije.

Јел?
Па зашто се онда мало не потруди око Србије?

И шта је вређање?
Не сме се ниша замерити борису али је зато дозвољено вређање свих његових противника?
Баш као код Комракова деведесетих.

Ne kazem ja da je dobar ili los predsednik,nov sam na forumu,ali ni na jednom forumu ne pljuju predsednika svog ko na ovom forumu.
Ipak je on izabran od naroda,pa nek narod odlucuje na izborima.
Sto se tice stranki u Srbiji tesko ko da radi sto obecaje.

E,pa novi,pre nego polemises i kritikujes,procitaj prvo makar prvi post,pa nam reci gde postavljac teme pljuje po preTsedniku?Kobstruktivna kritika,DA,ali nije ga pljuvao ni sa jednom recju!
I ta prica,narod ga biro,je cisto sranje,jer ima nas koji ga birali nisu,a iz pocetnog posta vidimo i razocarenje onih koji ga JESU birali!Pa je l bilo koji predsednik bogom dan da mu se ne sme uputiti rec kritike?To ti nije demokratija,vec se granici sa nacizmom!

Pa promenimo na izborima koji dolaze,ali neverujem da ce se ista promeniti.Opet kazem koji god politicar sedne u fotelju bice isto kako Ameri i EU kaze.
Verovali ili ne.Taki smo mi Balkaski narod ebo ti nas.
Sto ce nam onda izbori?
Treba promeniti drustveno uredjenje,jer i kad glasas,za nekog,oni se sastave u koalicije,i na kraju ne bude kako je narod zeleo!

Ne kazem ja da je dobar ili los predsednik,nov sam na forumu,ali ni na jednom forumu ne pljuju predsednika svog ko na ovom forumu.
Ipak je on izabran od naroda,pa nek narod odlucuje na izborima.
Sto se tice stranki u Srbiji tesko ko da radi sto obecaje.

Шта мислиш, због чега га пљују?
А ако може, одговори зашто је у реду пљувати преЦедникове противнике (вучић *******и, Веља сељак, тома гробар, Воја мачкар, Чеда наркоман....) а то исто не дозволити када је борис у питању?

Шта мислиш, због чега га пљују?
А ако може, одговори зашто је у реду пљувати преЦедникове противнике (вучић *******и, Веља сељак, тома гробар, Воја мачкар, Чеда наркоман....) а то исто не дозволити када је борис у питању?
Zato sto je on demokrata a uz put je bogom dan!Je l njegovo gomno mirise,pa je poseban?

To treba da admini reaguju,moje je misljenje da ne treba nikoga pljuvati.
Svi oni istim sapunom peru ruke.
Koliko sam mogao procitati po forumu nema teme da nije kriv predsednik,npr.Kosovo.Kosovo je srce Srbije to mora svaki pravi Srbin da zna.
Vidim kazu menjati Kosovo za RS to je najveca greska,ako se uradi.Moje misljenje je da ce ipak Srbija imat nesto na Kosovu,i da nece Kosovo nista moci bez Srbije.
Ne treba skretati sa teme.Opet kazem koji god politicar dodje na vlast bice isto u rat Srbija vise ne sme ma koliko bili jaci od siptara.

Koliko sam mogao procitati po forumu nema teme da nije kriv predsednik,npr.Kosovo.Kosovo je srce Srbije to mora svaki pravi Srbin da zna.
Vidim kazu menjati Kosovo za RS to je najveca greska,ako se uradi.Moje misljenje je da ce ipak Srbija imat nesto na Kosovu,i da nece Kosovo nista moci bez Srbije.
Ne treba skretati sa teme.Opet kazem koji god politicar dodje na vlast bice isto u rat Srbija vise ne sme ma koliko bili jaci od siptara.

Pa te ja opet pitam:
Sta ce nam izbori i uopste onda politicari,ako ce nam biti isto?Samo figure radi?Da bi neki srecnik primao debelu platu za nesto sto se unapred zna da nece moci odraditi kako treba?Lepo ondak ukinemo sve institucije,ako one nemaju svoju svrhu!

To smo mi krivi sto smo podeleni izmedju sebe.Pricamo jedno,a radimo drugo.
Nemoze se u bilo kakvoj drzavi odraditi bas sve,da ide ko podmazano.
Figure su uvek bile i bice.Za mene nema politicara na sceni danas u Srbiji,da bi odradio posao,da bi narod bio zadovoljan.
Kad naroda bude interesovala svoja drzava Srbija,da se uredi,onda ce nam biti lepo svima nama.
Zivela Srbija!!!!!!!!

Која су законска овлашћења председника Тадића и колико он излази из тих овлашћења и меша се баш у све?
Дакле, сам је својом егоманијом направио ситуацију да је криву мање више за све....а критика на његов рачун је ваљда демократска тековина. Зар не?

ДС ће изгубити барем трећину гласова у односу на изборе 2008. године. Али, још увек имају фину резерву ликова који ће за њих да гласају, тако да ће бити, ако не први, онда сигурно други на следећим изборима. Србија је постала превише слаба и болесна, да би на изборима променила нешто. Прош’о брзи воз... ;)

Da kriv je,ne kazem da je dobar ima greski,ali mi nadji sad u Srbiji da kazes,to je taj covek sto nas vodi na pravi put.
Gledam na ovom forumu puno se ljudi okrecu i fale Rusiju nemam nista protiv Rusije braca smo,bio sam u Rusiji jedno tri puta,
kad malo pogledam gore je stanje nego kod nas u Srbiji,isti slucaj narod nezadovoljen,a ne sme nista da kaze protiv Medvedeva i Putina.
Kriminalci drze Rusiju rade sta hoce.Mi moramo da ocuvamo svi slozno Srbiju da bi ziveli lepo,ako nemamo Srbiju,necemo imati ni mesta u Rusiji.

Back