Prochitao sam ovo, i osetio ogroman nalet besa.
Ja ljudi, iskren da budem, tek sam srednju shkolu zavrshio, nemam radnog iskustva osim nekoliko fizichkih poslica i nekog moleraja preko veze, al' vidim oko sebe, ljude po ulici, sopstvene roditelje, roditelje prijatelja, jednom drugu su srushili kucu, bio je i na BG hronici, al nishta, investitor se provukao, vidim ljude na ulici sa kiselim izrazima lica jer verovatno razmishljaju chime ce decu nahraniti sutra, vidim po novinama svaki dan nova vest o nekim tajkunima, vidim evropske gmazove kako nam namecu nove uslove svaki dan i ne planirajuci da nam daju vishe od nekoliko mrva hleba, vidim vesti o shiptarima koji maltretiraju srbe na kosovu i KFOR koji zhmuri na oba oka, vidim Hrvate kako gaze po nama i nashu flegmatichnu vladu koja je na sve to razvukla osmeh od uva do uva, vidim kad odem u kafanu jednom u sto godina sa par ortaka kako svi u kafani razvlache po 2,3 piva celo veche jer nemaju dinara u dzhepu, vidim seljake koji protestuju, vidim radnike po fabrikama koje otpushtaju svakim danom, gledam i ne mogu da se ne iznerviram nemocno jer vidim u buducnosti i izbore na koje po prvi put imam pravo da odem a nemam zbog koga.
Kako je odvratno samo pisati o tome.