PISMO RAZOČARANOG ČLANA DS PREDSEDNIKU BORISU TADICU

Ovako misli 95 % gradjana Srbije... 5 % je tih sto se :guza: oko Tadica...
Е, да је тако, Србија би зачас окренула други лист, окренула би се Русији, и будућности са онима који нас нису убијали, али... све ми се чини да се већина Срба као муве без главе врте у круг, и не схватају ништа, нити ће схватити док им глад не закуца на врата.

srbija je prepuna razocaranih ljudi koji se osecaju izigrano i prevareno....zbog vrhova korumpiranih propalica na celu stranaka mnogi se verovatno clanovi stranaka stide...sigurno su cista srca usli u politiku...ali dozvolili su da sljam ispliva na povrsinu potpomognut prljavim parama i filovanim politickim biografijama...zbog tih prodanih politikanskih dusa je srbija i atrofirala u ocaju....najsposobniji ljudi su se povukli u ilegalu---znaju da pored ovih bitangi ne mogu da dodju do izrazaja...bagra cega god se dohvati --to propadne...

Zalosno je i tuzno (a cinilo se da je castan covek) sto onaj koji kaze da nije ZUTI i koji je kao "vanstranacka" licnost u Vladi (malo morgen) ministar zdravlja Zoran Stankovic, umesto da pomogne, PRETI DOKTORIKI:

"Ministar zdravlja pretio lekarki?

stankoviczLekarka Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici Bojana Bokorov, koja je javno progovorila o trgovini listama čekanja onkoloških bolesnika u ovoj ustanovi, tvrdi da joj je na razgovoru u Beogradu ministar zdravlja Zoran Stanković pretio tužbom zbog ukazivanja na korupciju.

Razgovor na kom je trebalo da bude reči o zaštiti dokrorke Bokorov kao duvača u pištaljku, kao i pronalaženju rešenja za manjak aparata za zračenje, zbog kojeg brojni Vojvođani ne uspevaju da se leče od najtežih bolesti, pretvorio se u zastrašivanje, tvrdi njen advokat Ignjat Nikić.

"Ministar nam je rekao da dokaza za trgovinu listama čekanja nema i da će moja klijentkinja dobiti prijavu ako nastavi da potencira tu priču. I to nije rekao samo jednom, već je pretnje tužbom ponovio više puta u toku razgovora. Zaista ne znam koji je bio cilj ministra, ali sve izgleda da su je zvali kako bi je isprepadali", navodi Nikić.

Stanković: "Ne zaslužuje komentar"

Ministar Stanković je Radiju 021 na optužbe odgovorio pismeno, tvrdeći da je "ostao nem nakon izrečenih neistina nakon sastanka", podvukavši da reakcija doktorke Bokorov i njenog pravnog zastupnika "ne zaslužuje bilo kakav komentar". Sa druge strane, lekarka koja je prošle godine prijavila korupciju poziva ministra na poligraf, kako bi bilo utvrđeno ko u celoj priči iznosi neistine.

"Ja mogu samo da kažem da sam ja ta koja sam zapanjena njegovom reakcijom. Nakon ovakvog komentara, jedino što mogu da uradim je da pozovem gospodina Stankovića na poligraf, koji će da utvrditi da li je pretnji bilo ili je u pitanju povreda njegove ličnosti ili već čega", rezignirana je dr Bokorov.

bbokorovPrema njenim rečima, svrha sastanka je bila rešavanje situacije u kojoj 4.000 pacijenata ne uspeva da ostvari svoje pravo na lečenje najtežih bolesti, čime je ugroženo njihovo pravo na život, jer zračna terapija spada u obavezno zdravstveno osiguranje. "Broj ljudi koji ne uspeju ni da započnu lečenje je više nego strašan i to je razlog zbog koga sam uopšte i otišla na sastanak sa ministrom. Ja tamo nisam išla zbog svoje situacije i maltretiranja koje doživljavam kao neko ko je prijavio korupciju, već zbog kolona pacijenata koje dolaze kod nas, a mi ne možemo da ih lečimo. Naši građani ne dobijaju nikakvu pomoć i izgleda da to nikoga ne zanima", kaže ova radiološkinja...."
----------

Inace, ovu zenu, na zalost, imala sam prilike da upoznam u urpavo u Sremskoj Kamenici, dala je sve od sebe ali nije uspela da spasi moga ujaka ne svojom krivicom nego krivicom onih koji su ga vozali ovde vise od dva meseca (dragocenog vremena) i za svaku lepu i utesnu rec koju nam je rekla...VERUJEM NJOJ, predana, pozrtvovana, postena, divna zena....

НЕМАШ ЗА ТАКСИ!? :sad2::sad2::sad2:
Наравно да немам. Односно имам али то су огромне паре.

Даћу ти пример, повратак аутобусом ме кошта 50 динџи а за такси би било 1000.

То значи да могу 20 пута аутобусом за 1 такси.
Такође, волим да се стискам са другим путницима

Наравно да немам. Односно имам 1али то су огромне паре.

Даћу ти пример, повратак аутобусом ме кошта 50 динџи а за такси би било 1000.

2То значи да могу 20 пута аутобусом за 1 такси.
3.Такође, волим да се стискам са другим путницима

1. 10 ЕВРОВА НИСУ НИКАКВЕ ПАРЕ НИ У СРБИЈИ!
СЕРЕМ ТИ СЕ НА ЈЕВРОПУ!

2. ТО ЗНАЧИ.... АКО БИ ИШЛА ПЕШКЕ..........СТАЛНО БИ ИМАЛА 50дин!
СЕРЕМ ТИ СЕ НА ЈЕВРОПУ!

3. А да се ти и ја ипак провозамо таксијем. а ја ћу се већ побринути за ово стискање!? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Prochitao sam ovo, i osetio ogroman nalet besa.
Ja ljudi, iskren da budem, tek sam srednju shkolu zavrshio, nemam radnog iskustva osim nekoliko fizichkih poslica i nekog moleraja preko veze, al' vidim oko sebe, ljude po ulici, sopstvene roditelje, roditelje prijatelja, jednom drugu su srushili kucu, bio je i na BG hronici, al nishta, investitor se provukao, vidim ljude na ulici sa kiselim izrazima lica jer verovatno razmishljaju chime ce decu nahraniti sutra, vidim po novinama svaki dan nova vest o nekim tajkunima, vidim evropske gmazove kako nam namecu nove uslove svaki dan i ne planirajuci da nam daju vishe od nekoliko mrva hleba, vidim vesti o shiptarima koji maltretiraju srbe na kosovu i KFOR koji zhmuri na oba oka, vidim Hrvate kako gaze po nama i nashu flegmatichnu vladu koja je na sve to razvukla osmeh od uva do uva, vidim kad odem u kafanu jednom u sto godina sa par ortaka kako svi u kafani razvlache po 2,3 piva celo veche jer nemaju dinara u dzhepu, vidim seljake koji protestuju, vidim radnike po fabrikama koje otpushtaju svakim danom, gledam i ne mogu da se ne iznerviram nemocno jer vidim u buducnosti i izbore na koje po prvi put imam pravo da odem a nemam zbog koga.
Kako je odvratno samo pisati o tome.

duboko udahni i stegni zube,

tek cemo se boriti za ovu zemlju

Ne treba biti Dekart da se prostom logikom izvedu neki zakljuci.

2008. DS se miri sa SPS-om radi pravljenja koalicije sa njima i onom prisipetlja-penzionerskom partijom; mire se sa 'reformisanim' ostatkom najgoreg olosa koji nas je 10 godina krao, vredjao i mentalno i fizicki sahranjivao. Dakle, glas poveren DS-u je na kraju prerastao u glas dat koaliciji DS/SPS/PUPS.

A posto korisnik 'jaguar b p' tvrdi da samo degenerici glasaju za povratak na staro (vreme kada je SPS vladao), sledi da je i osoba koja daje glas DS-u degenerik. Naravno, postoji ovde i dobar broj obmanutih ljudi koji ni u snu nisu mogli da naslute brak izmedju ove dve partije, ali eto, posledica svega ovoga su i ovakva pisma. Oni vise, na srecu, nece biti degenerici.

Prochitao sam ovo, i osetio ogroman nalet besa.
Ja ljudi, iskren da budem, tek sam srednju shkolu zavrshio, nemam radnog iskustva osim nekoliko fizichkih poslica i nekog moleraja preko veze, al' vidim oko sebe, ljude po ulici, sopstvene roditelje, roditelje prijatelja, jednom drugu su srushili kucu, bio je i na BG hronici, al nishta, investitor se provukao, vidim ljude na ulici sa kiselim izrazima lica jer verovatno razmishljaju chime ce decu nahraniti sutra, vidim po novinama svaki dan nova vest o nekim tajkunima, vidim evropske gmazove kako nam namecu nove uslove svaki dan i ne planirajuci da nam daju vishe od nekoliko mrva hleba, vidim vesti o shiptarima koji maltretiraju srbe na kosovu i KFOR koji zhmuri na oba oka, vidim Hrvate kako gaze po nama i nashu flegmatichnu vladu koja je na sve to razvukla osmeh od uva do uva, vidim kad odem u kafanu jednom u sto godina sa par ortaka kako svi u kafani razvlache po 2,3 piva celo veche jer nemaju dinara u dzhepu, vidim seljake koji protestuju, vidim radnike po fabrikama koje otpushtaju svakim danom, gledam i ne mogu da se ne iznerviram nemocno jer vidim u buducnosti i izbore na koje po prvi put imam pravo da odem a nemam zbog koga.
Kako je odvratno samo pisati o tome.
Bolnije od ovog jada od života je samo - nemoć...
Nemoć da se izbegne poniženje i stradanje.

Poslednja izmena:

Back