Fejs74 Primećen član Poruka 579 07.08.2006. u 20:18 - Pismo kao predigra.... #76 plava ciganka: Fejs... po logici i sledu dogadjaja koliko sam ja sa svojim zakrzljalim mozgom uspela da propratim sledi... tebi ni sex sa doticnom nije bio nikakav Kliknite za proširenje... UPRAVU SI!!!
plava ciganka: Fejs... po logici i sledu dogadjaja koliko sam ja sa svojim zakrzljalim mozgom uspela da propratim sledi... tebi ni sex sa doticnom nije bio nikakav Kliknite za proširenje... UPRAVU SI!!!
plava ciganka Primećen član Poruka 508 07.08.2006. u 22:58 - Pismo kao predigra.... #77 jeste, u pravu sam... ja imam zakrzljali zenski mozak pa kad nekog pamtis ko ti tu i pricas o njemu il je bio dobar do besvesti il te gadno zajebo... trece nema
jeste, u pravu sam... ja imam zakrzljali zenski mozak pa kad nekog pamtis ko ti tu i pricas o njemu il je bio dobar do besvesti il te gadno zajebo... trece nema
Fejs74 Primećen član Poruka 579 19.08.2006. u 16:26 - Pismo kao predigra.... #78 Ako je neko zainteresovan da čuje prepisaću vam i nastavak dotičnog pisma ili možda početak nekog drugog koje je sledilo u nastavku...
Ako je neko zainteresovan da čuje prepisaću vam i nastavak dotičnog pisma ili možda početak nekog drugog koje je sledilo u nastavku...