pismo deda mrazu!!!

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo društvo,jedno pravo pismo deda mrazu.
pisali smo ga danas.

dragi deda Mraze,
pišemo ti ja i Ana i mama,tata je ,znaš već,na putu,a možda nam nešto i donese,ali ja volim BIONICLE crtani,ili bar film.a može i crni dranger bay blade.a ako može i neki bionicle auto.ali pazi da mi ne doneseš neki koji imam,pa posle ne znam šta ću s njim.
baš smo bili dobri i pojeli smo večeru.i juče.hvala ti deda mraze, za poklone tvoje odlične:p za anu donesi onu malu bebu barbi,ali ne onu sa pčelicom,nju imamo.a može i neku veću bebu,da ne nosi više onu staru, maminu.
hvala ti deda mraze,dosta nam je.
a donesi nešto i mami i tat.
vole te tvoji paja i ana
srećan put!!!

haha sada me podseti....
sada je ta devojčica velika devojka:p
jako je nemirna bila haos...
i kaže njoj mama da mora da bude dobra i da sluša...da bi dobila poklone od deda mraza...
i zvale su ga telefonom, i on je rekao da stiže....
i onda je ona jadna danima trpela i bila dobra i poželela još jednu igračku,i kao mama pozove deda mraza, ali patuljci joj kažu da je on već krenuo...
i tako sutradan dete počelo po starom,nemirna, bezobrazna...užas....
i kaže mama: e, sada ćeš da vidiš ima sve da kažem deda mrazu, da ti ništa ne donese....
a ona mirno sedi i pogleda je i kaže:
dzabe zoveš...krenuo je:mrgreen:

haha tad nije bilo mobilnih? :lol:
e danas smo isli u prodavnicu igracaka i kupili jedan kompjuter sa dorom explorerom
tata je otisao na kasu dok smo se nas dve igrale okolo i kupio i uvlili mu i odneo u gepek
tako da je akcija uspela.jos preostaje maskiranje tate,pitao me da mu nabavim neke tamne naocare da mu ne prepozna oci,ej deda mraz sa suncanim naocarama? :lol:

e,i ja sam to htela da kupim,ana obožava doru:p
ali mi bilo glomazno da vučem...
kupiću kada budem išla kolima...
mi imamo odelo,komplet sa bradom:p
ali klinci uvek provale deda mraza,
cela ekipa muškaraca se izređala...
i sve su ih provalili:p

Malo kasnim, ali valjda ce stici da ispuni.
Zelim da me vratis dve godine unazad, ali molim te samo po godinama, sve sto sam uspela da zavrsim do sad da izgleda kao da je zavrseno dve godine ranije. Ili ako je to nemoguce da onda nekako ubrzas dogadjaje u ovoj narednoj, pa da se napokon sredim, a ne da cekam jos dve godine.

Dragi Deda Mraze, nadam se,od srca, da si ove godine oslabio i da ces se lako spustiti niz moj dimnjak, a i da ti ta torba, koja je prepuna poklona, nece biti preteska, kao prosle godine?! Dokle ces vise da se vadis da si izgubio adresu, a ako nisi mogao da pronadjes moju stazu i moj kucni broj,a ti priznaj vec jednom da te skleroza ' vata, i nemoj vise da eskiviras.Ove godine te cekam ispod jelke, u ponoc, sa sve carapom, i sa jos jednim spiskom poklona...a, ti vidi sta ces! Ako ne znas sta da mi poklonis, a ti mi donesi Aladinovu carobnu lampu, i to onu koja ima neogranicenu garanciju, pa cu ja vec nekako da se snadjem...Zelim ti srecan put i dolazak sa Severnog pola, tebi i tvojim irvasima... Astrodita, koju si prosle godine opasno "izradio" :-D

hanibaI77:
priznaj da jedva cekas i igrice oko deda mraza i saranje jaja za uskrs i prvo kupanje na moru ...jao kako je to sve slatko :D ja sam sve to zamisljala dok sam bila trudna
Dadadadadadadda:-D :-D :-D
Pričali muž i ja kako će on da se oblači u deda mraza. Zamalo da kupimo i odelo, da ga isproba 'na meni' :mrgreen: Mada, kojom brzinom se goji, za koju godinu ne bi više stao u njega:lol:

Back