swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
nije na cool na svakoj curi...jel cool videti na devojci koja ima 90kg pirsing u pupku??nemoj molim te..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da blate, svi se blate medjusobno, ali ozbiljno, BB baš fušerski rade, videla sam ožiljke na mojoj drugarici, usnu joj izbušili 2 cm levo od sredineJeste da imaju lep nakit u radnji u centru, ali na dve mindjuše od tri, koliko sam kupila tamo, ne valjaju navoji, tako da kuglice lete na sve strane...
Vezano za B.B , tu su moju drugaricu iskasapili...obican rutinski pirsing u nos su zeznuli tako da joj je kuglica upala u meso ili sta ti ja znam pa je kasnije imala komplikacija i komplikacija. A znam jos par ljudi sa slicnim iskustvima.
pre je radio neki frik sa cvikerima koji kad dodjes krene da te odmerava i naglas razmislja sta bi trebao/la da busis. Isprepadao nas nacisto..
A zato u Šeherezadi vazda leti sede neka dva lika išarana od glave do pete![]()

nije na cool na svakoj curi...jel cool videti na devojci koja ima 90kg pirsing u pupku??nemoj molim te..

cekaj malo,
to znaci da bi bilo ok da je uradila obrvu jer, ima velik stomak a ne veliku glavu?
od kada je to potreban neki sertifikat ljepote da bi neko zivio svoj zivot?

.... bas si zla....

moj bivsi decko ima na q pirsing...strasno..

pa nije..u tome i jeste stvar...ima on i ispod jezika
i koshta 150e (koliko sam ja upucena)![]()

ako ima, ne idi tamo.... kada preskacu to pravilo, ko zna sto jos preskacu.....

to su predrasude...mojoj drugarici je radio jedan nas doktor u njegovoj privatnoj ordinaciji i ona je rekla da ima osamnaest godina i on joj probusio..a mogu oni koji rade samo uz pristanak roditelja da imaju mnogo gore ordinacije...nema to nikakve veze
Pa sta njoj vredi sto je uradila pirsing kada se uopste ne vidi od tolikog sala?cekaj malo,
to znaci da bi bilo ok da je uradila obrvu jer, ima velik stomak a ne veliku glavu?
od kada je to potreban neki sertifikat ljepote da bi neko zivio svoj zivot?