pirsinzi

Naravno da blate, svi se blate medjusobno, ali ozbiljno, BB baš fušerski rade, videla sam ožiljke na mojoj drugarici, usnu joj izbušili 2 cm levo od sredine :roll: Jeste da imaju lep nakit u radnji u centru, ali na dve mindjuše od tri, koliko sam kupila tamo, ne valjaju navoji, tako da kuglice lete na sve strane...

Vezano za B.B , tu su moju drugaricu iskasapili...obican rutinski pirsing u nos su zeznuli tako da joj je kuglica upala u meso ili sta ti ja znam pa je kasnije imala komplikacija i komplikacija. A znam jos par ljudi sa slicnim iskustvima.

:confused: ovo...djeluje...bas...ohrabrujuce... pa zar iko normalan ide kod njih nakon svega toga?

pre je radio neki frik sa cvikerima koji kad dodjes krene da te odmerava i naglas razmislja sta bi trebao/la da busis. Isprepadao nas nacisto..

bwahaha, ocito voli covjek svoju profesiju... :D

A zato u Šeherezadi vazda leti sede neka dva lika išarana od glave do pete :lol:

fora je vidjeti jednog starog takvog lika kako sheta cerkicu trgom, od glave do pete obucenu u winx :mrgreen:

nije na cool na svakoj curi...jel cool videti na devojci koja ima 90kg pirsing u pupku??nemoj molim te..

je, to je fetish :per:

Meni se to ogadilo kako sam video moju drugaricu sa tim sra#em u pupku.
Znaci uopste joj se ne vidi pirsing,nego mi je morala pokazati tako sto je odvojila salo da bi se uopste moglo videti.Mozete samo zamisliti na sta je to licilo...:thumbdown:
Od tada lepo kazem "nije pirsing za svakog"

A kako ces to proceniti?
Jel to znaci da ako imas lep nos mora da ti stoji lepo pirsing u nosu?
Smesno.
Samo zato sto imas lepe usne ne znaci da ces izgledati lepo sa pirsingom na usni.

Moja drugarica ima malo grbaviji nos, po difoltu njoj pirsing ne bi stajao nikako. Medjutim svi koji je vide oduseve se jer devojci taj pirsing ne samo da ne unakazi dodatno taj njen grbavi nos nego joj nos bolje izgleda sa mindjusom nego bez.

Dokle opet, drugarica no 2 ima savrsen nos, mali ,prcast..dusu dao za pirsing...a stoji joj ko da joj je iskocila bubuljica posred nosa...grozno..

I ne vidim uopste zasto bi ikoga bilo briga sta ce drugi pricati...
Ako im se bushi nek se bushe.

to su predrasude...mojoj drugarici je radio jedan nas doktor u njegovoj privatnoj ordinaciji i ona je rekla da ima osamnaest godina i on joj probusio..a mogu oni koji rade samo uz pristanak roditelja da imaju mnogo gore ordinacije...nema to nikakve veze

ma ljudi marar pirsing može da se skine i da zaraste za nekoliko dana bušotina, šta se premišlajte, jedino zbog keša... a i opasnost od nekog povređivanja je minmaalna, mada u krajnjioj liiji gde god da radiš postoji opasnost da ti zajebe nešto...

Nije, zarasta uzhasno brzo, e sad dal ostaje ozhiljak... Moj ortak je imao na bradi, i spadne mu bodljica, i sad on kako ce da spava samo sa shrafom, da ne proguta tokom noci, skinuo, i ujutru kad je ustao i otisho da kupi novu mindjushu nije mogla da udje..............i sad nema, zaraslo mu skroz......XD
a shto se tiche toga da svako mozhe da zajebe pirsing, nije tachno, nije isto kad ti bushi neki pochetnik - amater, i kada tu bushi neko ko je probushio preko 300 ili ne znam nija kolko pirsinga....

Ne razumem... Ja sam rekla za nos. A ne za ostalo.
Ne znam za stalo.
Znam da ima jedna devojka koja je busila jezik bez znanja roditelja i onda su je oni okrili i naterali da ga skine... Ima rupu u jeziku....

cekaj malo,
to znaci da bi bilo ok da je uradila obrvu jer, ima velik stomak a ne veliku glavu?

od kada je to potreban neki sertifikat ljepote da bi neko zivio svoj zivot?
Pa sta njoj vredi sto je uradila pirsing kada se uopste ne vidi od tolikog sala?
Devojka ima veliku stomacinu i ona ce da stavi pirsing...Bolje da je za te pare uplatila neki aerobik da smrsa.
Nije fazon u tome sto ona ima veliki stomak nego sto joj se pirsing uopste ne vidi!
Samo je dzabe bacila novac.
Aj ti stavi pirsing na neko mesto na kome se uopste ne vidi i sta ti to vredi?

Back