pirsinzi

Bolje nemoj..Jel ako recimo planiras da dobijes posao negde na Zapadu mozda nece da te prime zbog toga.Ja sam tako cula.Ali kako hoces,Ja i ne volim to bas.Bolje izbusi uvo jos jednom,nego na obrvi.Moj savet.:)

Molim vas da mi pomogne neko ako je ima slican problem.Proslo je par meseci od kako sam stavila pirsing na pupku,redovno ga cistim fizioloskim rastvorom,medjutim pre par dana,ispod donje kuglice pojavila mi se neka crvena izraslina, kao kruzic, ne mogu da je pomerim, nekad iz nje izlazi proredjena krv. Ako neko ima slican problem volela bih da podeli svoje iskustvo. Hvala unapred!

E ljudi ne znam sa da radim da stavim pirsing na obrvu ili ne!?
Daj braco pomazite,dajte mi svoje savjete!!!!!!!

Bez ljutnje,ali to su sve hirovi.Neko nema hleba da jede,a drugi ne znaju sta ce sa sobom....to je obest da ti ja kazem
Ti ako si lepa nemas potrebe za tim! Nemam nameru da te odvracam od tvoje zelje ,radi sta ti je volja,ali stajling se ne ogleda u tome duso moja! Lepoj devojci ce i dzak dobro stajati.;)
90% zavisi od tvog stava,gestikulacije ,ponasanja.....to je ono sto te cini razlicitom,a ne tetovaze,pirsing i druga cuda. :pNo dobro. I da nisi lepa....pirsing te nece uciniti leposm
:hvala:

Back