pirsinzi

Znam i pupak boli i jedan je od zajebanijih pirsinga...ali bar vredi jer imas mindjusu na pupku ,razmislicu jos da li cu toliko da se zrtvujem da bi imala malu mindjusu na uvetu gore..hehe

Htela sam i pupak i hrskavicu ali od silnih komentara cujem da bolje da batalim to nema razloga da trpim bol koji je i veci u duzi od pupka da bih imala mindjusicu na uvetu msm hrs.(jes da mi se to svidja ali nije vredno truda)a mozda i skupim hrabrost..a pupak je nesto drugo..

Cula sam da hrskavica mnogooo boli i bs me zanimaju price o tome jer ne znam da li vredi da toliko trpim samo da bih imala mindjusicu gore..xexe
e ,da i kolika je cena od prilike?
boli prvih 15 minuta jako
posle malo...

E sad...to znam,trpeti mesecima odvratan bol,da godinu dana ne mogu da spavam na toj stran i sl...jer je to ipak hrskavica nije koza samo NE VREDI sav taj bol i trud da bi samo imao jednu mindjusicu gore na uvetu..mislim da odustajem i busim pupak!
ako bas zelis uradi to
vala i nije neki bol
ili sam ja postala imuna posle 4 busenja
ja za sad imam samo djushu obichnu.verovatno uskoro bushim josh jednu bar na resici ili hrskavici.mislio sam prvo obrvu,ali vidim da ima problema sa njom....

nemoj obrvu

1. Individualna stvar, nemaju svi isti prag bola.
2. Individualna stvar, nemaju svi iste estetske kriterijume.
3. Rizično je i prelaziti ulicu, pa se ljudi ipak odlučuju to da urade.

Devojko, da si rekla: E, mene je to mnogo bolelo, posle mesec dana mi se nije svidjalo kako izgleda, eto, da znaš kakvo je moje iskustvo, to bi bilo skroz ok, ali da ti nekome soliš pamet kako ni po koju cenu ne treba to da uradi je, u najmanju ruku, glupavo. To što je tebe bolelo iako dobro podnosiš bol njemu ne znači ništa, X puta sam prisustvovala raznim bušenjima, uglavnom obrve, dosta pirseva sam i ja uradila, što na sebi, što na drugima, dešavalo se da ljudi i ne trepnu i da se čude što je gotovo jer iglu nisu ni osetili. To što si ti možda izbušila obrvu jer je to taaaako jebano kuuuul pa te posle smorilo jer ti se ljudi nisu divili koliko si očekivala, tvoj problem, ne rade svi pirseve iz istih razloga, kako ti, za ime boga, možeš da znaš da li će i kada to njemu biti ružno? Sve i da bude tako, pa šta koji moj? Svidelo mu se, stavio je, prestalo je da mu se svidja, skinuo je.

Back