pirsinzi

Posle duzeg vremena ,,paljenja,, na pirsing pustila sam vreme da TECE i shvatila da nemam nista od toga sem da ce neko da kaze ,,e ona ima pirs,, meni ne treba,cak mi se i ne svidja toliko kao pre...jupii

ja sam pre 2ipo ned probusila obrvu i extraaaaaa mi jeeee...jako dugo sam razmisljala i etoo.sad razmisljam sta cu drugo... postanes zavistan od busenja....ja jesammm

завидим ти.....:mrgreen:
додуше, и ја сам донела одлуку да бушим обрву....пре годину дана....и пробушићу је до краја летњег распуста и боли ме брига шта ће моји да ми кажу, кад пробушим, готово је:mrgreen:

Ja sam busila nos,odavno... Ali mi se nesto inficiralo,jer sam stalno vadila mindjusu... A sad skoro sam busila hrskavicu uha(industrial),ali sam resila da pustim da zaraste... I jednom sam uradila jedan pirs na prilicno... Pa,recimo glupom mestu,ali bila sam pijana tako da se to ne racuna... I planiram da radim jos neki nekad... :)

ja imam na nosu,i pupku al sam morala da pustim da taj na pupku zaraste....al bi wolela da imam na obrwi...ili usni.....:)...

Sto ce te tebi to, obraza ti? Ajde pupak i nos i nekako, ali usna i obrva, to je jako ruzno.

Nema potrebe za time. Znam da sam staromodan, ali mi nije jasno zasto lijepa djevojka kao ti hoce da se unakazi bez potrebe.

Poslednja izmena:

Back