DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
Posle duzeg vremena ,,paljenja,, na pirsing pustila sam vreme da TECE i shvatila da nemam nista od toga sem da ce neko da kaze ,,e ona ima pirs,, meni ne treba,cak mi se i ne svidja toliko kao pre...jupii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle duzeg vremena ,,paljenja,, na pirsing pustila sam vreme da TECE i shvatila da nemam nista od toga sem da ce neko da kaze ,,e ona ima pirs,, meni ne treba,cak mi se i ne svidja toliko kao pre...jupii
sa tako promjenjljivim misljenjem, ne bi ti se smio dat ni cesalj u ruke a ne igla i sve obaveze koje idu uz toPa prvo sam ludela za tim da imam ZBOG SEBE i vise mi se ni ne svidja...
A gde si htela da stavish??
ja bi na pupak..![]()
ja sam pre 2ipo ned probusila obrvu i extraaaaaa mi jeeee...jako dugo sam razmisljala i etoo.sad razmisljam sta cu drugo... postanes zavistan od busenja....ja jesammm
ja imam na nosu,i pupku al sam morala da pustim da taj na pupku zaraste....al bi wolela da imam na obrwi...ili usni........
Lele, ja radim na bradavici, ali ono 100 %, samo za jedno par godina...![]()