Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Ne znam,meni se uopšte ne sviđa.
Možda na obrvi ili u nosu,ali ne na meni.
Možda na obrvi ili u nosu,ali ne na meni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ce te tebi to, obraza ti? Ajde pupak i nos i nekako, ali usna i obrva, to je jako ruzno.
bila sam da pitam za usnu hrskaviicu,mora prvo da se nosi alka,sto je meni ruzno,ali posle imaju divne mindjuse
Ja sam bušila pre nepar meseci, i sad imam neku kvrgu iza uva koja je nedavno iskočila. Bolelo me je neopisivo. Sada je ok, boli samo ako baš jako zakačim nečim. Ali ne želim da izvadim. Nadam se da ce proći ta kvrga. Evo da dočaram malo...busila sam hrskavicu po dva puta na oba uva
vrh je
trust me
Ja sam bušila pre nepar meseci, i sad imam neku kvrgu iza uva koja je nedavno iskočila. Bolelo me je neopisivo. Sada je ok, boli samo ako baš jako zakačim nečim. Ali ne želim da izvadim. Nadam se da ce proći ta kvrga. Evo da dočaram malo...
Nego, šta mislite o proširivačima? Da li ima neko, koliko velike...?
Keloid? Hvala na dijagnozi. xD
Prst? To je malo puno!Posle 8mm, mislim da ne može više da se vrati rupa u prvobitno stanje.
Ja trenutno proširujem na nekih 6mm, da stavim ovo! <3
To mi je već ružno... i 1 cm mi je previše. :/Ma dosta brzo se skupi rupa, osim u onim extremnim slučajevima kad možeš i traktorsku gumu da ubaciš u uvo.
Sladak je plag![]()
Po školskim wc-ima džabe.
To mi je već ružno... i 1 cm mi je previše. :/
A plug sam naručila odavde... http://www.bodyjewelleryshop.com/
Stiže vrlo brzo, preko 10e poštarina besplatna, i dosta su jeftiniji nego kod nas. I ima baaaaš svega!![]()
Mene je strah igle... Pištolj mi je prihvatljiviji. Dođes, zahefta ti uvo i gotovo. :green: A znam da nije dobro...Moja prva rupa na hrskavici je napravljena upravo na takvom jednom divnom mestu
Pištolj je ubistvo i za resu, a kamoli za hrskavicu, nemoj da ti žao da daš 300 kinti više nego idi da te bocnu iglom.
Bol može da traje mesecima, čak iako je sve u redu, tako da ti onda ne preporučujem da to radiš.
Znam kako ti je, ja sam jedva odlučila.Eeeee, znaš koliko se kanim da naručim nešto odatle, znači pouzdani su? Imaju fenomenalne stvari, i kad bih naručivala, ne bih mogla da se odlučim samo za par komada, nema tog dozvoljenog minusa koji bi mogao da pokrije sve moje prohteve![]()