pirsinzi

Sto ce te tebi to, obraza ti? Ajde pupak i nos i nekako, ali usna i obrva, to je jako ruzno.

nije,....ruzno je ako devojka ima tanke usne,pa onda pirs izgleda kao da joj je ostalo malo hrane na usnama:confused::lol:,sto sam vidjala... ako ima lepe,moze da stoji fino:)

ja sam htela na usni,ali ostaje rupica nakon pirsa,te sam odustala...:(

a bila sam da pitam za usnu hrskaviicu,mora prvo da se nosi alka,sto je meni ruzno,ali posle imaju divne mindjuse:D:heart:

Poslednja izmena:
hm,moja drugarica s kojom se vracam iz skole,zeli na obrvi da stavi pirsing.

druga drugarica je stavila na pupku,a kad sam pitala prvu sta misli o pirsingu na pupku ona je odgovorila kako misli da je to kur***ski. :lol:

ja ne bih stavila pirsing,ne bi mi stajalo

Ja sam htela jezik da mi izbuše,mada to nikad ne bih uradila...al danas sam videla jednog emosa s pirsingom, tako da sam istog momenta odustala i od same pomisli...ne nameravam da izgledam kao one depresivne ništarije.:ljutko:

busila sam hrskavicu po dva puta na oba uva
vrh je
trust me
Ja sam bušila pre nepar meseci, i sad imam neku kvrgu iza uva koja je nedavno iskočila. Bolelo me je neopisivo. Sada je ok, boli samo ako baš jako zakačim nečim. Ali ne želim da izvadim. Nadam se da ce proći ta kvrga. Evo da dočaram malo... :D

Nego, šta mislite o proširivačima? Da li ima neko, koliko velike...?

Prilozi

• P9290459.jpg
    P9290459.jpg
    15,2 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
Ja sam bušila pre nepar meseci, i sad imam neku kvrgu iza uva koja je nedavno iskočila. Bolelo me je neopisivo. Sada je ok, boli samo ako baš jako zakačim nečim. Ali ne želim da izvadim. Nadam se da ce proći ta kvrga. Evo da dočaram malo... :D

Nego, šta mislite o proširivačima? Da li ima neko, koliko velike...?

bolje idi kod lekara,da ti to poglda.sto je sigurno,sigurno je..........
meni se prosirivaci ne dopadaju.a i jednom kad pocnes,ne znas da stanes............znam decka sa njima,znaci resica mu se skroz razvisila,i sad hoce na korekciju...........

Nema potrebe da ide kod lekara, to je običan keloid i ne može ništa da se desi. Osim ako ne naraste jako veliki pa bude gadan. Ali to se retko dešava.
Što se proširivača tiče, imam tunel na jednom uvetu, sada samo jedan, u jednom trenutku tri komada na jednom uvetu. Nije mnogo veliki (širok je taman koliko i obična cigareta :mrgreen: ), planiram da ga širim dok ne budem mogla prst da provučem kroz njega. I tako...

Keloid? Hvala na dijagnozi. xD

Prst? To je malo puno! :) Posle 8mm, mislim da ne može više da se vrati rupa u prvobitno stanje.
Ja trenutno proširujem na nekih 6mm, da stavim ovo! <3

Prilozi

• 9219_1225035338393_1004304331_30712110_7898180_n.jpg
    9219_1225035338393_1004304331_30712110_7898180_n.jpg
    23,6 KB · Pregleda: 11
Cula sam da hrskavica mnogooo boli i bs me zanimaju price o tome jer ne znam da li vredi da toliko trpim samo da bih imala mindjusicu gore..xexe
e ,da i kolika je cena od prilike?

Keloid? Hvala na dijagnozi. xD

Prst? To je malo puno! :) Posle 8mm, mislim da ne može više da se vrati rupa u prvobitno stanje.
Ja trenutno proširujem na nekih 6mm, da stavim ovo! <3

Ma dosta brzo se skupi rupa, osim u onim extremnim slučajevima kad možeš i traktorsku gumu da ubaciš u uvo.
Sladak je plag :)

Po školskim wc-ima džabe. Meni je neki deda u zlatari bušio pištoljem za 200din.
Inače kada probuši nije nešto strašno, samo par dana ne možeš da spavaš na toj strani.
Posle bude ok. Osim ako ne dođe do nekih problema, kao ovaj moj keloid, ili ako ti se ugnoji...
Mada sve zavisi od osobe do osobe... nekima ništa, nekima svašta. Uostalom, kao i sa svim drugim stvarima.

To mi je već ružno... i 1 cm mi je previše. :/
A plug sam naručila odavde... http://www.bodyjewelleryshop.com/
Stiže vrlo brzo, preko 10e poštarina besplatna, i dosta su jeftiniji nego kod nas. I ima baaaaš svega! :)

Eeeee, znaš koliko se kanim da naručim nešto odatle, znači pouzdani su? Imaju fenomenalne stvari, i kad bih naručivala, ne bih mogla da se odlučim samo za par komada, nema tog dozvoljenog minusa koji bi mogao da pokrije sve moje prohteve :mrgreen:

Moja prva rupa na hrskavici je napravljena upravo na takvom jednom divnom mestu :mrgreen:
Pištolj je ubistvo i za resu, a kamoli za hrskavicu, nemoj da ti žao da daš 300 kinti više nego idi da te bocnu iglom.
Mene je strah igle... Pištolj mi je prihvatljiviji. Dođes, zahefta ti uvo i gotovo. :green: A znam da nije dobro... :(

Bol može da traje mesecima, čak iako je sve u redu, tako da ti onda ne preporučujem da to radiš.

E sad...to znam,trpeti mesecima odvratan bol,da godinu dana ne mogu da spavam na toj stran i sl...jer je to ipak hrskavica nije koza samo NE VREDI sav taj bol i trud da bi samo imao jednu mindjusicu gore na uvetu..mislim da odustajem i busim pupak!

Eeeee, znaš koliko se kanim da naručim nešto odatle, znači pouzdani su? Imaju fenomenalne stvari, i kad bih naručivala, ne bih mogla da se odlučim samo za par komada, nema tog dozvoljenog minusa koji bi mogao da pokrije sve moje prohteve :mrgreen:
Znam kako ti je, ja sam jedva odlučila.
Nas 4 je naručilo za nekih 30e manje-više... stiglo je za oko nedelju dana, čini mi se. Možda i manje.

Back