pirsinzi

oni donji djelovi pramenova su bili bas ljubicasti, jedino oni.....
ne znam je li to zbog "prvog puta" ili mog nestrucnog farbanja ili manjka farbe,
svjerovatno sve kombinovano :mrgreen:

drugi put je sve bilo fino

moj problem sto sam se "izbusila"
i uopste ne mislim da sam mala za to
ajde da izbegnemo svadju jer nisam zato dosla ovde

Brateeee
blago tebi:).. ja imam isto god. ko ti a meni ne daju ni 2 rupice na uvetu da izbushim a ne pupak i obrvu..
ja cjaletu u shali smomenula da cju pirsing na pupq kad ''porastem'',on me samo pogledao i reko ''kako da ne''..:roll:

Brateeee
blago tebi:).. ja imam isto god. ko ti a meni ne daju ni 2 rupice na uvetu da izbushim a ne pupak i obrvu..
ja cjaletu u shali smomenula da cju pirsing na pupq kad ''porastem'',on me samo pogledao i reko ''kako da ne''..:roll:

heh:(jadna ti...
ja sam danas stavila spiralu na uvo, crnu sa ljubichastim cirkonom, slazhe mi se uz kosu, jeeeeej;)))))))))

Meni bi keva dala..al cjale je problem..
ja je pitala da se ofarbam u plavo il da se izblajham kad krenem u srednju i ona mi dala..al cjaleee...:poludeo:
rekla sam mu kad napunim18 da cju tad..videcjemo...:)

znachiiiiiii, jutros sam se probudila sa takvim bolom u uvu:((((((
juche sam stavila spiralu, pa reko ae spavacu na ovoj drugoj strani par dana, al poshto sam navikla sa starom mindjushom da spavam na toj strani.....probudim se jutros na njoj, hrskavica ukochena.........aaaa i sad me nesh malo boli, ocu da se ubijem...ovako me nije bolelo kad sam probushila...:evil::roll:

Eh, mrzelo me da citam sve prethodno, pa cu biti konkretna.
Dobila sam neke pare, pa bih stavila pirsing na obrvu. Sta je najgore sto moze da se desi i koliko se cesto komplikacije desavaju. I zanimaju me cene. Pozzzzzz:bye:

mrzi me da citam sve postove

ja sam imala pirs na obrvi i ono ok je mada se cesto inficira iako sam cistila i u vecini slucajeva je tako u zavisnosti od koze ako te zanima detaljnije javi se da ti dam lin za neki forum...

a sad taj lik sto kaki kako je ruzno ljubiti se sa devojkom koja ima pirs na jeziku to je njegov problem nek proba sa deckom mozda se on bolje ljubi mada mozda ni devojka ne ume da se ljubi svasta....

Back