pirsinzi

a sto ako me zakachi za pirs kao ovu ispod? :confused:
radije bih isla okolo izgledajuci kao madam mim jos malo, thankyouverymuch

Pa Mim ima diiivnu kosu! :heart:

MadameMim.gif

heh, mora da zato pucaju ogledala kad prolazim, od ljubomore prema divnoj kosi jelte :mrgreen:

znas li ikoju ljubicastu farbu koja smedjokosoj osobi ne ostaje kao crna?

:mrgreen:

E sad... Ima neka grčka farba, Maxiton s e r i (:lol:) koja u sebi ima neki posvetljivač, valjda blanš, ako je to ikako moguće :confused: Skoro su izbacili ljubičastu, i ja sam naravno morala da je isprobam. Koren, koji je bio smedj (moja prirodna kosa jelte) je požuteo, ali ostatak kose, farban u crno, je dobio neki ljubičanstveni sjaj. Lepo mi je deda u radnji rekao da uzmem hidrogen od 6 a ne od 9 procenata, na kojem sam ja insistirala, tako da verujem da mi je zato koren požuteo, ako hoćeš, uzmi pa isprobaj, možda budeš imala više sreće nego ja. A govorim ti da je probaš zato što moja ortakinja koristi njihovu crvenu, i preko njene smedje kose to ispadne baš, baš crveno.

@ tema:
Biće ukoro, biće :lol:

heh, mora da zato pucaju ogledala kad prolazim, od ljubomore prema divnoj kosi jelte :mrgreen:

znas li ikoju ljubicastu farbu koja smedjokosoj osobi ne ostaje kao crna?

jel si mi prochitala misli??????????????????????????:think::hahaha::hahaha::hahaha:
sytra lim-pa do Lilly-a da kupim farbu (ljubichastu), e sad ne znam koja ce da se primi, mislim da kosa primi nju...ili kako se vec kazhe, zbunila sam se:roll:

@tema
bice... axa...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

E, ova farba koju sam naširoko opisala bi trebalo da se prodaje u Liliju, mada je nijansa relativno nova a oni obnavljaju zalihe svake prestupne godine, ali znam gde ima u NSu, ako hoćeš objasniću ti.

E ja nisam uzela u Liliju, nego negde u Rumenačkoj, ima neka mala kao parfimerija, u izlogu im stoji katalog tih farbi i natpis imamo kanu u boji :mrgreen: Mada su u Liliju jeftinije, pogledaj na Bulevaru ili kod Spensa.

ja bi stavio mindjusu, ali me strah onog kad stavi onaj pistolj pa BAM! BAM! i infekcije. i neznam kako ce mi izgledati, jer sam nesto tamnijeg tena, i dali cu moci da je odrzavam i tako to...

hahahahaha:D:D:D
btv, ja imam 17 pa me roditelji **** u zrdav mozak za obrvu, jer ne mogu nish da uradim bez njihog odobrenja...nece u sindjelu uopshte da rade ako si maloletan, i ne znaju roditelji...
a fala bogu necu da radim nigde drugde...elem, nagovorila sam ih nekako, pa oviju dana odo' bhusiti se...
PS: blago tebi kad imash takve roditelje, mislim da su te sa tolko godina pustili sve to da radish...;)))))))))))

Back