Pirati greškom napali ratni brod

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to moja procjena, nego se dobar smrad daleko čuje. :lol:

Što bi rekli neki, smrdi na puškomet. E pa tako si i ti, opasni Univerzalni Vojniče, verovatno imao prilike "omirisati" neprijatelja...ne zavidim ti, ali, čula sam neke priče, verujem da su tačne, da je smrad somalijsko-četničkih brloga Old Spice naspram ustaško-natovskih pederskih isparenja koja vonjaju, kažu, odvratno sladunjavo :roll:
:lol:

Ovo je jedna prilichno nevazhna ali bar meni smeshna tema:

Francuska mornarica zatvorila grupu napadača
Pirati greškom napali ratni brod
Autor: Blic online | Foto:AFP | 07.10.2009. - 17:58

Grupa somalijskih pirata uhvaćena je nakon što su njeni članovi greškom napali brod francuske mornarice težak 18.000 tona, misleći da je u pitanju običan teretnjak, piše BBC.

Portparol francuske vojske admiral Kristof Prazuk izjavio je da su pirati napali brod "La Som", dug 160 metara, raspoređeni u čamce, kasno noćas na oko 310 kilometara udaljenosti od obale Somalije. Francuska mornarica je uzvratila na napad i uhvatila petoricu članova bande. Prazuk je dodao da su pirati bili iznenađeni kad je mornarica uzvratila napad.
"Kad su shvatili da im odgovaramo i idemo ka njima, prestali su da pucaju i počeli da beže", ispričao je admiral.
U somalijskim vodama plovi oko 20 međunarodnih ratnih brodova, namenjenih borbi protiv piraterije, podsetio je BBC.

Al su se zajebali. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Zaboravili cvikere .:per::hahaha::dash::whistling::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back