- Poruka
- 5.913
Kakav epski zayeb afričkih vikend-četnika.![]()
Yebote vama Kroatima chetnici ne izlaze iz glave, svugde vam se prividjaju. Koja bolest!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je što ne mogu potvrditi ove navode. Van opažajnog dometa bejahu mi i jedni i drugi pa se ovaj put oslanjam isključivo na tvoju iskustvenu procenu...tako da, verujem ti!![]()
Nije to moja procjena, nego se dobar smrad daleko čuje.![]()
Nije to moja procjena, nego se dobar smrad daleko čuje.![]()
Zapadni,od sada si kod mene na nisanu.Samo da te obavestim.
Zakaj to, o nišandžijo gnjevni?
Zloupotrebio si gostoprimstvo.Jel treba jos nesto?
Sa cu da te miniram na svakom mestu gde te nagazim.
Čije, tvoje?Oprosti, nisam znao da je ovo tvoj web page.
Znači gdje god nagaziš biće mina, ajde dobro... kako god![]()
Nije moj,nego SRPSKI.A ti nisi SRBIN.Zato,aj ti lepo tamo u hercegovacku vukojebinu,ako ima zanimljivijih foruma.Sram te bilo.
Ih,de te nisam sreo 92-e,pa da se dohvatimo ko sto bog zapoveda.![]()
Možda se i jesmo sreli, samo slabo hvataš.Prihvati se malo bolje.
Ajd iskuliraj, šta si se napeo k'o treger... srpski domaćine.![]()
Ovo je jedna prilichno nevazhna ali bar meni smeshna tema:
Francuska mornarica zatvorila grupu napadača
Pirati greškom napali ratni brod
Autor: Blic online | Foto:AFP | 07.10.2009. - 17:58
Grupa somalijskih pirata uhvaćena je nakon što su njeni članovi greškom napali brod francuske mornarice težak 18.000 tona, misleći da je u pitanju običan teretnjak, piše BBC.
Portparol francuske vojske admiral Kristof Prazuk izjavio je da su pirati napali brod "La Som", dug 160 metara, raspoređeni u čamce, kasno noćas na oko 310 kilometara udaljenosti od obale Somalije. Francuska mornarica je uzvratila na napad i uhvatila petoricu članova bande. Prazuk je dodao da su pirati bili iznenađeni kad je mornarica uzvratila napad.
"Kad su shvatili da im odgovaramo i idemo ka njima, prestali su da pucaju i počeli da beže", ispričao je admiral.
U somalijskim vodama plovi oko 20 međunarodnih ratnih brodova, namenjenih borbi protiv piraterije, podsetio je BBC.
Al su se zajebali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskulirao sam,al i ti si poceo bas nisko.Mi kao Somalijski pirati?E Ebg,pretero si.
e , mudzos kakve li ti droge koristiš kad ti se svuda priviđaju četnici....![]()
U kvaru vam je vaš čuveni srpski smisao za humor, ili?![]()
Ajte negdje na kavicu, buđenje vam izgleda i nije baš uspjelo, pa se pišemo poslije...
Brzo ste, vidim, zaboravili napad pirata-četnika na hrvatski tanker prije nepuna dva mjeseca.
"U tome su djelomično i uspjeli pa su s komadima zastave pobjegli na svoj čamac te se udaljili od tankera. Pritom su s čamca posadi Cibalije dovikivali uvrede te slavili trganje zastave."
![]()
Brzo ste, vidim, zaboravili napad pirata-četnika na hrvatski tanker prije nepuna dva mjeseca.
"U tome su djelomično i uspjeli pa su s komadima zastave pobjegli na svoj čamac te se udaljili od tankera. Pritom su s čamca posadi Cibalije dovikivali uvrede te slavili trganje zastave."
![]()
Aha, to je onaj slučaj o kojem smo ovde polemisali, u Kafani...nešto oko kariranih stolnjakaako se ne varam.
Gde si se toga setio, o ratniče Warrior Knights-a!!!
![]()
![]()