Pinova vila Zrenjanin OTETO-PROKLETO

Mала напомена: вила није била БОЛНИЦА, него ДИСПАНЗЕР, значи није у њој било никаквих '''лежећих'' пацијената који би се могли ту сахрањивати (урбане легенде!)...Ту су само обављани прегледи и снимања.

Mала напомена: вила није била БОЛНИЦА, него ДИСПАНЗЕР, значи није у њој било никаквих '''лежећих'' пацијената који би се могли ту сахрањивати (урбане легенде!)...Ту су само обављани прегледи и снимања.

kako nije bilo lezhecih pacijenata kad je dushan i uslikao kartone na kojima pishe da su tu lezali...od tad do tad...
jesi bila ti tamo ?
bzvz se prepucavate.....vrlo je moguce da je bilo i dispanzer...i bolnica kad je unapredjeno...
ne kontam oko chega sve ovo....

Ето ти сад!
А зашто није дозвољено разговарати, а да се то одмах не припише некаквом расправљању?

АТД је, док није било магистрале, био повезан двориштем са плућном болницом у Петефијевој (која се и данас налази на истом месту, 50 метара даље од АТД).
Стари картони су вероватно пребачени на чување у подруме АТД...

Има у Зрењанину много људи који се баве локалном историјом и пишу књиге о њој, а има и оних који је се сећају, не треба причати напамет и доносити закључке на основу слике некаквих картона...

nemam vremena da se raspravljam oko gluposti .... a ne josh i da se kladim .... ne razumem .... napishi svoju reportazhu pa onda reci ono shto mislish i shto znash ... ja sam samo u prolazu

Нема потребе да се љутиш. Фотографије су дивне, а мислила сам, кад се већ бавиш том зградом, да ће ти тачна информација помоћи да склопиш слику о њој...

Завичајно одељење библиотеке је право место где можеш проверити да је 1964. у вили прво био смештен Хигијенски завод, а од 1967. до 1991. АТД.

Кратка историја и преглед правних заврзлама око виле:http://209.85.129.104/search?q=cach....htm+pinova+vila+atd&hl=sr&ct=clnk&cd=2&gl=yu

Pre par nedelja djackom parlamentu (u gimnaziji) je bio gost zamenik gradonacelnika, imali smo priliku da ga pitamo sve sto nas zanima u vezi grada i naravno da smo iskoristili priliku da ga pitamo da li ce raditi nesto po pitanje pinove vile.Jasno je rekao ne, nemaju para, ostavice je da istrune. :s Steta. :s

cao svima!
ovako pinova vila ima svog vlasnika a to je jedna starica tj. jedina preostala iz porodice Pin.htela je da je renovira ali drzava nije dala jer navodno je potreban materijal iz tog vremena kada je sagradjena...

Нетачно, Пинова вила има много наследника. Ја лично познајем два комата.;) И не може она да реновира ништа јер судски процес враћања имовине још није ни започео.

pinovu vilu treba ili da renoviraju ili da je ostave takvu,nikako nesmeju da je sruse.ja da sam gradonacalnik zrenjanina ja bi pre ulozio u pinovu vilu nego u ajfelov most.ako su hteli ajfelov most sto su ga onda i rusili,uostalom ima para i da se pravi kupaliste iako ih vec imamo surnest...mislim fazon im je...

Back