PINK oslobođen: Vučić je IZDAJNIK (VIDEO)

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1609060013993.png

PINK oslobođen: Vučić je IZDAJNIK (VIDEO)

Jutros se na "Pinku" dogodilo čudo, sloboda je na momenat ugledala svetlost, tonac nije spustio regler, kamerman nije prestao da snima, gost je ustao i napustio studio uz "nikad više nemojte da me zovete, zovite izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem". Mali heroji su tu, među nama!

1609060137889.png

27. 12. 2020. 10:04

Bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije Slavko Nikić ušao je u žučnu raspravu sa nekadašnjim novinarom Milovanom Drecunom i voditeljima, sasuo im sve što misli uz reči da je "Aleksandar Vučić izdajnik srpskog naroda"!

- Drecun će da kaže onima koji su ga vadili iz rova da su bleferi. Drecun može onima sa kojima je on ratovao, a metka nije opalio, dezinformiše javnost. Ne može Drecun sa mnom tako da razgovara. Nije trebalo da me zovete, zovete one koji i danas lažu Srbe na KiM - rekao je Nikić.

FOTO: Printscreen/Pink

Kada su voditelji pokušali da smire Nikića uz konstataciju da su ga oni doveli u emisiju, on im je poručio da "on nije Drecun da ga dovode"

- Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja - poručio je Nikić pre nego što je napustio studio.

Voditelji su se nakon ove situacije izvinili gledaocima zbog "teških reči koje su upućene državnom vrhu", ali ovo izvinjenje i nije bilo upućeno gledaocima.

Moraće Predrag Sarapa i Irena Jovanović da se izvinjavaju nekom drugom. Samo da ne optuže tonca ili kamermana što na ovu slobodu nisu reagovali u stilu TV Pink.

link

Још један важан индивидуални иступ. Прича се по чаршији да ће Никић да се придружи Шаровићу и генералу Делићу. Веома је битно да њихов покрет "Вера, Љубав, Нада" осујети оно шта председник СНС-а планира са лажном десничарском опозицијом СРС-ом, ДСС-ом, "Заветницима" и "Доста Је Било".

Drug Slavko Nikic je izumitelj i promoter "srpskog poligrafa"...

Славко Никић је човек без мрље у својој каријери.
Човек који перфектно прича албански,Човек који се више пута стављао на располагање свим истражним органима
око било чега.

Back