Pilula za ženski libido

A pazi ovo... :eek: Ova dvojica ili nesto suruju oko tih dijetetskih preparata za vrsnjake ili ga Lav dezavuise! A Di se taman malo oslobodio one njegove stidljivosti, poceo redovno da kaci maco fotke, da deli komplimente forumskim cicama i sve, kad vidi ovo... cccc... ma ne, tacno treba da puca, a da ne vice "STOJ!", nista PS, odmah u safari i DRM! Brate, da Lav nekog drugog kolegu proziva za africke sljive vec bi radila dugacka palica "proizvodnja Mile Dragic", nista kratka titoisticka.

:lol:

:lol: mislis da smo naprvili lanac da tu africku sljivu svercujemo na zapad :lol:

- - - - - - - - - -

E pa bas sto ovde tako uzvisene stvari stare po 1000-2000 god. poznate i prepoznatljive u celom svetu, kakva je Tantricka masaza, Veneris masaza ,kod nas ljudi svode na banalizujuci palanacki nivo obicne erotske masaze sa "hepi-endom " ( da ne upotrebim neki drugih eufemizam za placeni sex), zato sto i tu gde jesmo. Primitivna, zaostala drzava . Ljudi koji sve sto im je strano,spremni su da svedu na svoj primitivni nivo da bi to bolje "razumeli" jer njihov mozak nije u stanju da dokuci neke ikonske tajne duse, tela, energije. Ne mislim na tebe Leon01,vec generalno govorim o primitiviznu i prostakluku vecine naseg naroda koji ne vidi dalje od nosa a hoce da tumaci stvari kojih nikada nece biti dostojan ( Ne bacaj bisere pred svinje). Dostojan u smislu da nekoj seljacini pustis Baha, Rahmanjinova ili Betovena i da on kaze kako je to grozno, odvratno i dosadno, samo zato jer njegov atrofirani mozak nije u stanjuj da to razume a ceo svet, sva kulturna i intelektualna elita oplemenjuje se kroz umetnost te kategorije.

seks sells

- - - - - - - - - -

I ja se malo zabrinuo za Leona,,oduvek je bilo dobro da imaju povecan libido..brze će je da :lol:

povecan je dobar, primer nimfomanke si prevideo

:lol: mislis da smo napravili lanac da tu africku sljivu svercujemo na zapad :lol:

Ne, nego da toliko puno karate da ne mozete Di i ti da postignete da to sve izopremate bez krkanja tih sljiva, sto je za svaku pohvalu, mislim toliko puno karanja. :ok: :)

Ma zajebavam se bre, sto godina vas nisam video, pa ono da se nasalim malo. :) Pozdrav za obojicu, vasa lica sjala na divanu, vase "sablje sekle na megdanu". ;):D

Odlicna ,prakticna i ozbiljna tema za vecinu zena od 30 godina pa navise i puno duhovitih neprakticnih odgovora :zcepanje: Napisacu moje iskustvo i nesto sto nije pilula ali je neverovatno mocno. Neobicno iskustvo i takav orgazam da imate utisak da lebdite. Jedno posebno stanje svesti. Drugarice su mi za 34 rodjendan uplatile VENERIS masazu jer obozavam masaze i praktikujem to kao preventivu. Medjutim do tada nikada nisam cula za veneris masazu. Malo sam googlala i tek tek po neki info dobila. Onda sam otisla na sajt masaze Dunavski ( Novosadjanke znaju) jer je vaucer na moje ime bio njihov i detaljnije procitala nesto o Veneris masaz na njihovom sajtu ( Masaze Dunavski). Sam taj duh istoka zajedno za duhom mediterana vec je poceo da izaziva znatizelju u meni. Otisla sam na adresu ,usla u stan a na vratima me docekao crn, prelep markantan mladic sa svojih 30ak godina. Pomislih, sta ovaj zna o masazama uopste. Medjutim, kada se iskljucilo svetlo u prostoriji, ostale samo svece da gore i himalajska lampa, zen muzika i kada su ti vesti prstici krenuli po mom telu ...bila sam VAN SEBE. To je neko posebno stanje svesti u koje Vas uvede tehnikom masaze da mi se to po prvi put desilo. Oni sekundi pre nego sto doziviti orgazam , samo sto ti sekudni traju bukvalno minutima i minutima. Tako sam snazno dozivela orgazam da mi je trebalo da lezim jos 10ak minuta na stolu za masazu jer nisam imala snage da ustanem. To nijei obican orgazam koji imate dok vodite ljubav sa muzem/deckom ili se sami zadovoljavate. Ovo je takvo ludilo da i sada pri pomisli najezim se od neke miline. Decko je bio na Tajlandu , usavrsavao se u Nemackoj , radio na brodovima. Dakle. masaza vredi svaki dinar a nije ni skupa oko 3500din je 60 min. Sta vise posle te masaze ( koju praktijuem barem jednom u 15 dana kad hocu sebi da ugodim) i moj libido se povecao . Upoznala sam cak na jednom forumi i devojku koja iz Beograda odlazi na masazu kod njega, a nama je ovde u Novom Sadu takoreci u komsiliku. Ako nekog zanimaju detalji ili broj telefona, neka me kontaktira na PVT ( private). Ostavila bih sajt ali mislim da admin ne dozvoljava. Kucajte na Google , masaze Dunavski. Dakle, nije pilula ali je nestvarno dobro

Odlicna ,prakticna i ozbiljna tema za vecinu zena od 30 godina pa navise i puno duhovitih neprakticnih odgovora :zcepanje: Napisacu moje iskustvo i nesto sto nije pilula ali je neverovatno mocno. Neobicno iskustvo i takav orgazam da imate utisak da lebdite. Jedno posebno stanje svesti. Drugarice su mi za 34 rodjendan uplatile VENERIS masazu jer obozavam masaze i praktikujem to kao preventivu. Medjutim do tada nikada nisam cula za veneris masazu. Malo sam googlala i tek tek po neki info dobila. Onda sam otisla na sajt masaze Dunavski ( Novosadjanke znaju) jer je vaucer na moje ime bio njihov i detaljnije procitala nesto o Veneris masaz na njihovom sajtu ( Masaze Dunavski). Sam taj duh istoka zajedno za duhom mediterana vec je poceo da izaziva znatizelju u meni. Otisla sam na adresu ,usla u stan a na vratima me docekao crn, prelep markantan mladic sa svojih 30ak godina. Pomislih, sta ovaj zna o masazama uopste. Medjutim, kada se iskljucilo svetlo u prostoriji, ostale samo svece da gore i himalajska lampa, zen muzika i kada su ti vesti prstici krenuli po mom telu ...bila sam VAN SEBE. To je neko posebno stanje svesti u koje Vas uvede tehnikom masaze da mi se to po prvi put desilo. Oni sekundi pre nego sto doziviti orgazam , samo sto ti sekudni traju bukvalno minutima i minutima. Tako sam snazno dozivela orgazam da mi je trebalo da lezim jos 10ak minuta na stolu za masazu jer nisam imala snage da ustanem. To nijei obican orgazam koji imate dok vodite ljubav sa muzem/deckom ili se sami zadovoljavate. Ovo je takvo ludilo da i sada pri pomisli najezim se od neke miline. Decko je bio na Tajlandu , usavrsavao se u Nemackoj , radio na brodovima. Dakle. masaza vredi svaki dinar a nije ni skupa oko 3500din je 60 min. Sta vise posle te masaze ( koju praktijuem barem jednom u 15 dana kad hocu sebi da ugodim) i moj libido se povecao . Upoznala sam cak na jednom forumi i devojku koja iz Beograda odlazi na masazu kod njega, a nama je ovde u Novom Sadu takoreci u komsiliku. Ako nekog zanimaju detalji ili broj telefona, neka me kontaktira na PVT ( private). Ostavila bih sajt ali mislim da admin ne dozvoljava. Kucajte na Google , masaze Dunavski. Dakle, nije pilula ali je nestvarno dobro :klap:

Odlicna ,prakticna i ozbiljna tema za vecinu zena od 30 godina pa navise i puno duhovitih neprakticnih odgovora :zcepanje: Napisacu moje iskustvo i nesto sto nije pilula ali je neverovatno mocno. Neobicno iskustvo i takav orgazam da imate utisak da lebdite. Jedno posebno stanje svesti. Drugarice su mi za 34 rodjendan uplatile VENERIS masazu jer obozavam masaze i praktikujem to kao preventivu. Medjutim do tada nikada nisam cula za veneris masazu. Malo sam googlala i tek tek po neki info dobila. Onda sam otisla na sajt masaze Dunavski ( Novosadjanke znaju) jer je vaucer na moje ime bio njihov i detaljnije procitala nesto o Veneris masaz na njihovom sajtu ( Masaze Dunavski). Sam taj duh istoka zajedno za duhom mediterana vec je poceo da izaziva znatizelju u meni. Otisla sam na adresu ,usla u stan a na vratima me docekao crn, prelep markantan mladic sa svojih 30ak godina. Pomislih, sta ovaj zna o masazama uopste. Medjutim, kada se iskljucilo svetlo u prostoriji, ostale samo svece da gore i himalajska lampa, zen muzika i kada su ti vesti prstici krenuli po mom telu ...bila sam VAN SEBE. To je neko posebno stanje svesti u koje Vas uvede tehnikom masaze da mi se to po prvi put desilo. Oni sekundi pre nego sto doziviti orgazam , samo sto ti sekudni traju bukvalno minutima i minutima. Tako sam snazno dozivela orgazam da mi je trebalo da lezim jos 10ak minuta na stolu za masazu jer nisam imala snage da ustanem. To nijei obican orgazam koji imate dok vodite ljubav sa muzem/deckom ili se sami zadovoljavate. Ovo je takvo ludilo da i sada pri pomisli najezim se od neke miline. Decko je bio na Tajlandu , usavrsavao se u Nemackoj , radio na brodovima. Dakle. masaza vredi svaki dinar a nije ni skupa oko 3500din je 60 min. Sta vise posle te masaze ( koju praktijuem barem jednom u 15 dana kad hocu sebi da ugodim) i moj libido se povecao . Upoznala sam cak na jednom forumi i devojku koja iz Beograda odlazi na masazu kod njega, a nama je ovde u Novom Sadu takoreci u komsiliku. Ako nekog zanimaju detalji ili broj telefona, neka me kontaktira na PVT ( private). Ostavila bih sajt ali mislim da admin ne dozvoljava. Kucajte na Google , masaze Dunavski. Dakle, nije pilula ali je nestvarno dobro :klap:
Dušice, znam da je prastari post, ali kako da Vam se obratim u priv. Želeo bi supruzi da priuštim Tantru Veneris pa ne zanimaju sitni detalji. Unapred zahvalan

Back