Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nedelju dana sam, posle "male" nezgode sa kondomom tokom seksualnog odnosa sa deckom, popila dve POSTINOR tablete.
Koristila sam ih onako kako pise u uputstvu...
Sve DO JUCE nisam imala nikakvih tegoba (nezeljenih efekata)... ali od juce sam pocela da imam vrtoglavice i da posle svega sto uradim osecam jaku nesvesticu a ponekad i mucninu. Malaksala sam...
Pocinjem da tripujem da tabletice nisu odradile "svoj posao"...
Jednom sam vec bila koristila Postinor tabletice i sve je proslo "glatko".
Koliko su te tablete zaista pouzdane...? :roll:
...i da li imam razloga za paniku?

Unapred sam vam zahvalna!
I kako nam je mali, je l krenuo u školu? :D

Pa... znam da zvuchim zatucano,ali nisam dosad ishla nikad.
Da,da... Nemojte osuti paljbu. :(
Oticji cju tokom mjeseca,to mi je prioritet.

Vanda, nisam naishla na taj Farmateks na temi... Sad cju.
Znachi,to nisu hormoni?

Ma nećemo, š'a ti je. Imaš ti dečka farmaceuta da brine o tebi!
A drugo, kad već koistiš internet, izguglaj malo šta su pilule, izguglaj malo šta je farmatex i ostala sredstva kontracepcije. To što nisi išla kod ginekologa ne znači da ne treba da znaš da se čuvaš.

ako nije hica nemoj da je gutas...ako jeste ebi ga gutaj

mucnina, uznemirenost, preosetljivost, nervoza...razna pomesana osecana...nista cudno jer remeti hormonski balans...prvu kad prezivis druga je ok...barem meni...prvu sam preko dana morala da trpim a drugu samo prespavala i sve je bilo ok sutradan...moze da se desi da ti porani, zakasni menstruacija ni to nije nista cudno
ako imas vremena idi kod gin ako ne onda procaskaj sa apotekarom

nema vise sajta o postinoru na kome moze da se procita njegov sastav delovanje i ostalo.... strasno :roll: izgleda da su nadlezni smatrali da je bolje da pitas peru na netu za savet nego da procitas na strucnom sajtu :lol:

ima nekoliko tema na krsti o tome ali ne bi bilo na odmet da je ima na ljs...ali svaka tema koja pokusava da se bavi sexom sa zdravstvene strane na ljs ode brzo u zaborava jer ljudima je zanimljivije da se hvale koliko su k/p videli u zivotu nego da se malo zamisle ....

To je zato što do oplođenja dolazi vrlo brzo nakon snošaja i nikad mi ta priča o 72 h nije bila jasna....kad već posle 24 većina žena ostaje trudna....(mnogo pre)

mene je "spasila" apotekarka hvala joj...ja sam znala za taj rok od 72h i malo mi je bio sumnjiv al ko veli nisam dr mozda gresim...medjutim apotekarka mi ej objasnila mora da se popije u roku od 12 h ince vrlo lako moze da se desi da nema nikakvo dejstvo...sto je naravno i logicno ali eto marketing cini cuda.... pa su im nekom magijom dozvolili da napisu 72h

Back