Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А стварно, колико пута годишње у просеку пуцају кондоми?

(Ја користим нека друга средства и стварно нисам упућена....:confused:)

meni se vala desava cesto, mislim mozda to i nije cesto, al imam samo jos jednu drugaricu koja koristi kondom i ona se ne zali, al mislim da je to zato sto u vecini slucajeva furaju prekinut odnos :lol:
vecina guta pilule
cesto u smislu jednom mesecno recimo, ponekad manje
srecom samo je jednom tempirao bas kad ne treba :neutral:

sto se mene tice ko je u ozbiljnoj vezi treba da pije pilule, ja se nadam da cu uskoro krenuti s njima (ne mogu iz zdravstvenih razloga), jer stres je kad vidis puknuti kondom

Их, није препоручљиво! Мини спирала јесте.
Но, и она има своје мане, али у сваком случају постоје и пилуле. И Фарматекс :mrgreen:.
Хтела сам само рећи да већина зна само за кондом. И то је поражавајуће.

Но, и она има своје мане, али у сваком случају постоје и пилуле. И Фарматекс :mrgreen:.

razumela sam, i jeste :neutral:

meni se vala desava cesto, mislim mozda to i nije cesto, al imam samo jos jednu drugaricu koja koristi kondom i ona se ne zali, al mislim da je to zato sto u vecini slucajeva furaju prekinut odnos :lol:
vecina guta pilule
cesto u smislu jednom mesecno recimo, ponekad manje
srecom samo je jednom tempirao bas kad ne treba :neutral:

sto se mene tice ko je u ozbiljnoj vezi treba da pije pilule, ja se nadam da cu uskoro krenuti s njima (ne mogu iz zdravstvenih razloga), jer stres je kad vidis puknuti kondom

Evo sad opet žene polemišu o kondomima (al šta ćemo, muka nas naterala :roll: ). Kondomi u tvom slučaju ne pucaju zato što uvek naletiš na bajate nego zato što tvoj dragi ne isprazni potpuno vazduh iz onog rezervoara (veruj mi, znam o čemu govorim :mrgreen: ). Sledeći put mu zavrni uvo ili lupaj packe kad ne stavi kako treba... :mrgreen:

Стварно кондоми толико често пуцају???? :eek:
Ја сам мислила да је то ретки изузетак, а не скоро правило....:confused:

Сетих се оног старог вица где се у друштву Црногорац жали, те ''мали су кондоми'', те ''жуљају'', те ''не може да нађе довољну величину'', те ''како их стави - они пуцају''....закључак - ''кондоми ништа не ваљају!'' :zper:

...На шта се Лала надовезује:''Јест, и спададу!'' :confused:

Poslednja izmena:

to je zato sto one to rade s ovim mladima sto ne znaju za dosta pa se kondom od silnog trenja usija i pukne
a ovi nasi matorci od 30-40 god su vec posustali pa je odnos zavrsen pre nego sto je poceo i kondom narafski nema kad da pukne:mrgreen:

Спирала стварно није препоручљива за жене које нису рађале.
Доведе до срастања грлића што онемогући касније оплодњу.
Па онда мора жена да се оперише да би остала у другом стању.;)

Јесте, већина зна само за кондом, али он је заиста најбољи за децу која тек експериментишу.
Данас се партнери много више мењају него раније и кондом их штити од свих оних малих гадости у виду бактерија и вируса (не мислим на оне најгоре).

Мада, сећам се профана са анатомије- предавање: полни органи, па се успут дохватио и сексуалних односа.
Он нам је рекао да је најсигурније средство контрацепције: аспирин доообро стегнут између колена.:mrgreen:

Сетих се оног старог вица где се у друштву Црногорац жали, те ''мали су кондоми'', те ''жуљају'', те ''не може да нађе довољну величину'', те ''како их стави - они пуцају''....закључак - ''кондоми ништа не ваљају!'' :zper:

...На шта се Лала надовезује:''Јест, и спададу!'' :confused:
Јој....:rotf: :rotf:

Спирала стварно није препоручљива за жене које нису рађале.
Доведе до срастања грлића што онемогући касније оплодњу.
Па онда мора жена да се оперише да би остала у другом стању.

Испада као да спирала ОБАВЕЗНО мора да доведе до тога....:confused:, а не да у ретким случајевима МОЖЕ да дође до одређених компликација (као и код сваког средства, уосталом, ниједно није идеално).....

Многе моје другарице су као девојке имале мини спиралу која је прилагођена баш за девојке које нису рађале....

izgleda ginekolozi veze nemaju sta pricaju? : ))))
nego, sta fali piluli za...dan prije...zivota vam?
ja pila Cilest osam godina, a Yasmin zadnje 2 godine i ich mi ne fali;
nemam ni brkove, ni 50 kila viska, ni rogove (vjerovali ili ne...), ni rep...:p

Poslednja izmena:
izgleda ginekolozi veze nemaju sta pricaju? : ))))
nego, sta fali piluli za...dan prije...zivota vam?
ja pila Cilest osam godina, a Yasmin zadnje 2 godine i ich mi ne fali;
nemam ni brkove, ni 50 kila viska, ni rogove (vjerovali ili ne...), ni rep...:p

Наравно да не фали ништа, и о томе се причало овде.
Али је питање ,,тренутно горуће'' у смислу контрацепције ,,на мах''.

Лично сам за пилуле које се редовно узимају. Пила сам их годинама и сасвим су ми пријале, ем се добро осдећала, ем била сигурна...
Чак нисам успела ни да обркатим! :)

Свако средство контрацепције може код појединих особа изазвати негативне ефекте. А може и лимун, и чоколада и још свашта...

Poslednja izmena:
Pre nedelju dana sam, posle "male" nezgode sa kondomom tokom seksualnog odnosa sa deckom, popila dve POSTINOR tablete.
Koristila sam ih onako kako pise u uputstvu...
Sve DO JUCE nisam imala nikakvih tegoba (nezeljenih efekata)... ali od juce sam pocela da imam vrtoglavice i da posle svega sto uradim osecam jaku nesvesticu a ponekad i mucninu. Malaksala sam...
Pocinjem da tripujem da tabletice nisu odradile "svoj posao"...
Jednom sam vec bila koristila Postinor tabletice i sve je proslo "glatko".
Koliko su te tablete zaista pouzdane...? :roll:
...i da li imam razloga za paniku?

Unapred sam vam zahvalna!

neverovatno..

Back