DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Belo meso redovno. Ili ribu. Veceras losos bio. Ponekad biftek. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i meni. ovih dana nesto ne mislim ni na posao, daleko sam. ali i ono, fotka, pas, bajs, bas sam zbunjen. i rumen.
ps. zahvaljujem(o) se publici na podrsci, obavesticemo o rezultatima, ili poslacemo fotku sa nekog mora tamo negde oko nove godine

Pa, normalno...onda si ti piletina!![]()

..za prste se lepi...
da li je konzumirate, i licni rekordi?
![]()

i meni. ovih dana nesto ne mislim na posao, daleko sam. ali i ono, fotka, pas, bajs, bas sam zbunjen. i rumen.
ps. zahvaljujem(o) se publici na podrsci, obavesticemo o rezultatima, poslacemo fotku sa nekog mora tamo negde oko nove godine
jaooo kako m ije drago zbog struje![]()
mladji 9 godina...i sve je to ok ali nisam vise u tom filmu...interesovanje sam prebacila na do 10 god starije sa narafski ocuvanom potencijom.....
dobro de ... to za brak...a za zez piletina sa gorgonzolom..![]()

kad je sex upitanju nema tu zez....samo hard work i ozbiljno posvecivanje....znas ono, sve te poze traze posteno zalaganje....
![]()

naravno...ipak trose se kalorije .....dobijaju se upale i zapale
sve ti izgoreni mirisaljavi stapici.....moze covek da bankrotira ***...![]()
e to...zao mi mladog coveka da dovedem do bankrota....e to...zao mi mladog coveka da dovedem do bankrota....
....

a onog rasklimanog oces do srcke a? fem fatal-e![]()
e bas mu juce rekoh s obzirom da sam imala privatnih problema, mogao bi onako drugarski, da mi se prepusti i to bez otpora, da bi mi izlecio napacenu dushu...
....e sta da kazem, i nije mi neki drug....e bas mu juce rekoh s obzirom da sam imala privatnih problema, mogao bi onako drugarski, da mi se prepusti i to bez otpora, da bi mi izlecio napacenu dushu...
....e sta da kazem, i nije mi neki drug....
![]()
tkacio:

e bas mu juce rekoh s obzirom da sam imala privatnih problema, mogao bi onako drugarski, da mi se prepusti i to bez otpora, da bi mi izlecio napacenu dushu...
....e sta da kazem, i nije mi neki drug....
![]()

Sram ga bilo,odma da vrati opremu izbachen je iz kluba muskog roda![]()
sto je najgore, razumem coveka....ma volim ja njemu malko da pretim, da se ne "opusti"......