piletina

za piletinu ne znam dal smem da pricam pred tobom, ali imam jednu drugaricu, sad u avgustu napunila 17god, strasno nesto, mnogo slatka, dobra, fina, zaljubiska se, upoznao je u oktobru prosle god, gleda me gleda, posalje drugaricu, znas klinke, ja dodjem kod nje: svidjas mi se H ali mnogo si mlada, kad bi bila bar godinu starija. a ona, stavi ruku preko moje, gleda me u oci pravo, cakli, kaze sto bi volela da bude godinu starija :-) i tako mislim ja fino dete, vidim se ponekad s njom, kafica, klopica, stalno mi pise, mnogo slatka, sta cu, zivot je lep. ne volim klinke ali ove tetke samo nesto racunaju i ono hoce da me znas sta...

inace sad u setnji, razmisljao sam o tvom bajsiklovanju, i ja volim, cesto idem bajsom, hmh

nismo jos ozvanicili nase dopadanje
tako da mozes slobodno
vidis kako ja!
vozis bajs super
samo verovatno na nekom drugom kontinentu
tako da cemo voziti virtuelno
jesi se lepo prosetao?

da dodam: posto sam strasno otvoren i puno se krecem upoznajem puno raznih ljudi, ne jurim nista ali desava se svasta. na primer sinoc, u omiljenom baru, gleda me tetka pa zove pogledom da dodjem, ja dojdem da zasto da ne, a ona: ozenjen si? kazem ne a ona pita a devojka, kazem da, a ona jel tu, kazem nije, a ona: mnogo si mlad za mene ybg :-)

pa meni se retko koja riba svidja, stvarno izuzetno retko, mozda par samo sto sam video ili sreo u nekoliko zadnjih godina, nisam ono ne znam kako zamisljas me

mrzim ameriku, rumenka, a slika je bila za tebe, sad usput isto razmisljao da je skinem jer takav moj veciti osmeh moze zivcira ljude kao i nase dopadanje...ali ako hoces pusticu ti link gde imam puno fotki?

Back