- Poruka
- 42.224
Jole, pomešao si pirinač iz pilava i pirinač iz sutlijašaZar to nije poslastica.Mada u narodu ranije stvarno su pirinac zvali "Pilav"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jole, pomešao si pirinač iz pilava i pirinač iz sutlijašaZar to nije poslastica.Mada u narodu ranije stvarno su pirinac zvali "Pilav"
pilav je tursko jelo a rizoto je jelo iz severne italijepirinač je bio pirinač , ali skuvan u bilo kom obliku nazivali su jelo od pirinča pilav
Kod mene starije zene,nikada nisu izgovorile pirinac,ngo kazu muzu "Idi kupi mi Pilav"pirinač je bio pirinač , ali skuvan u bilo kom obliku nazivali su jelo od pirinča pilav
Jooj, Jole, nasmeja me bašKod mene starije zene,nikada nisu izgovorile pirinac,ngo kazu muzu "Idi kupi mi Pilav"
Nisam,Sutlijas obozavam,a ovako slabo jedem pirinac uopste,sem u punjenoj paprici.Stvarno u mom kraju su zene govorile pilav,a nikada pirinac.Zasto,nije mi bilo jasno.I ostalo mi je nejasno i dan danas.Jole, pomešao si pirinač iz pilava i pirinač iz sutlijaša![]()
Posut malo cimetom.sutlijas je takodje turski slatkis od pirinca i mleka
I vanile i pomalo cimeta, mmmmmsutlijas je takodje turski slatkis od pirinca i mleka
tako ga najvise volim sa cimetomPosut malo cimetom.