Venerica Bgd
Iskusan
- Poruka
- 5.559
e toliko ima dobrih,mada...kad si mi se zalepila vec za MOG stefana,ne bi me cudilo i da si nasla mog bivsegNata_lijaBG:Da nam nije isti? :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e toliko ima dobrih,mada...kad si mi se zalepila vec za MOG stefana,ne bi me cudilo i da si nasla mog bivsegNata_lijaBG:Da nam nije isti? :shock:

Ti si meni uzela Steffana, secas se?Venerica Bgd:e toliko ima dobrih,mada...kad si mi se zalepila vec za MOG stefana,ne bi me cudilo i da si nasla mog bivseg![]()
![]()

Koja će meni da da pice ponekad?Nata_lijaBG:Nisko? Sto? Svasta, pa ovde svako svakom daje pice ponekad...
gde ti je zena???slavishans:Koja će meni da da pice ponekad?![]()
piće, Slaviša, piće!slavishans:Koja će meni da da pice ponekad?![]()

ne secam se tog dela...secam se samo onog dela kad si ti htela da ga otmes od meneNata_lijaBG:Ti si meni uzela Steffana, secas se?![]()

Kakve sad mude? Ber mude? I kakve veze sad Zak ima sa nama? :-)Venerica Bgd:ne secam se tog dela...secam se samo onog dela kad si ti htela da ga otmes od mene
i sreca,pa me voli i ja njega...cccc...karambol bi tu ispao...ali,zaki mi juce otkrio tajnu za nuklearku,pa pazi sta radis...ici cemo zajedno na Bermude![]()
![]()
![]()
![]()
Alians:Slavi ti koliko rucas mogao bi komotno jednog ovna da mlatnes za to vreme
Idem da ne bi rekao jos nesto sto ce pogresno da se razume mozda navratim kasnije da vidim Enrija.
Pozdrav svima PLANETICE STA DA TI KAZEM MENE NISI UVREDILACMOK
![]()

Ceeeeeorgazmma:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

U narandžastoj sobi!Venerica Bgd:gde ti je zena???![]()
Pa što ne kažeš lepo!Nata_lijaBg:piće, Slaviša, piće!![]()

nemoj da se ljutis,nije dobro za lepotu.....slavishans:Koja će meni da da pice ponekad?![]()
Nata_lijaBG:Kakve sad mude? Ber mude? I kakve veze sad Zak ima sa nama? :-)
Nas troje, ili cetvoro? Ajd idemo ti, ja, Zak i Steffan? :-)Venerica Bgd:pa kad ne mozemo da se dogovorimo,idemo zajedno na ber-mude hahahahahaha...
Ne ljutim se,samo sam pitao!orgazmma:nemoj da se ljutis,nije dobro za lepotu.....
izvoli....![]()

e superica...taman da razmenjujemo idejeNata_lijaBG:Nas troje, ili cetvoro? Ajd idemo ti, ja, Zak i Steffan? :-)
pa valjda...bolje nego grozdjaslavishans:A šta će tamo da bude? :cofused:
Berba mu.da?![]()

To se zove IDEJA? :-)Venerica Bgd:e superica...taman da razmenjujemo ideje![]()
da,sto...ja to zovem razmenjivanje idejaNata_lijaBG:To se zove IDEJA? :-)

Hoćete i njih da gazite kad budete htele da pravite vino?Venerica Bgd:pa valjda...bolje nego grozdja![]()
![]()
![]()
![]()

hmmm...razmislicemo...sve po zasluzislavishans:Hoćete i njih da gazite kad budete htele da pravite vino?![]()

ajde,nato,ne pali se na prvu loptuNata_lijaBG:Mmmmmm, vinooo

Nije ovo prva lopataVenerica Bgd:ajde,nato,ne pali se na prvu loptu![]()