pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alians:
I ja kazem
Zar ti ja licim mna konobara u dnevnoj?
Necemo se sad vredjamo Nato mislio sam da me malo vise cenis.
Ja onolike ponude za tebe a ti meni ovo nisko jako nisko

a izvini sta fali konobarima???i oni su ljudi,i to mogu ti reci mnooooogoooooo lepi i privlacni!!!!
nemo' da pocenjujes konobare...njih treba da cenis i volis,jer nikad ne znas sta ce da ti sipaju u pice :D

Venerica Bgd:
a izvini sta fali konobarima???i oni su ljudi,i to mogu ti reci mnooooogoooooo lepi i privlacni!!!!
nemo' da pocenjujes konobare...njih treba da cenis i volis,jer nikad ne znas sta ce da ti sipaju u pice :D
aham...jos kad neko trepne okicama na njih pa i zaborave sta ostalima za stolom da donesu :P:lol:

Nikoga u zivotu ne podcenjujem to sam naucio na dosta tezak nacin narocito na 9 godin borilackih sportova tamo podcena znaci 100% poraz.Briga mene za konobare ja radim nocnu nije dosta a vise bi mene cudilo da ti doneses nesto u pocetku si jos donosila kao fol da nam se uvuces pod kozu a sad samo trazis neki...............:)

orgazmma:
nemo da bi mi neko dirao Ovnuje :evil:
divni su,sto objektivno tvrdim kao covek,komunista i astrolog
vratice se Ljilja,cim je malo prodje ovnujski bes :lol: :lol: :lol: :lol:
ja to najbolje znam
i bice kao nova
onaj frajer joj je uh....mnogo doooobaaaaaaaaaaaaaar,pa ako je on spustio rampu za Krstu,nema veze.....................
i tata bi,sine
Ja sigurno neću dirati ovnove,ali za "ovčice" ne garantujem! :mrgreen:

Alians:
Nikoga u zivotu ne podcenjujem to sam naucio na dosta tezak nacin narocito na 9 godin borilackih sportova tamo podcena znaci 100% poraz.Briga mene za konobare ja radim nocnu nije dosta a vise bi mene cudilo da ti doneses nesto u pocetku si jos donosila kao fol da nam se uvuces pod kozu a sad samo trazis neki...............:)
:roll:
ja sam se salila,alians...izvini ako sam te necim uvredila....
a dalje ne zelim ni da komentarisem...

Slavi ti koliko rucas mogao bi komotno jednog ovna da mlatnes za to vreme:)
Idem da ne bi rekao jos nesto sto ce pogresno da se razume mozda navratim kasnije da vidim Enrija.
Pozdrav svima PLANETICE STA DA TI KAZEM MENE NISI UVREDILA:)CMOK;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back