Venerica Bgd
Iskusan
- Poruka
- 5.559
tenks,zaki...procitala...ali malo mi konfuzijica u glavi :/ sto li ode??jacques:strane 220,221![]()
otisao,vratio seeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tenks,zaki...procitala...ali malo mi konfuzijica u glavi :/ sto li ode??jacques:strane 220,221![]()
ja znam lek za skidanje temperature!!!! oces da ti sapnem??Nata_lijaBG:ja opet temperaturu...:-(
ajde deVenerica Bgd:ja znam lek za skidanje temperature!!!! oces da ti sapnem??![]()
...znam i ja jedan
...ukljucuje cebe i preznojavanje pod istim....i jos jednu osobu 

idi u teretanuNata_lijaBG:ajde de

I to treba da se sapne? CccVenerica Bgd:idi u teretanu![]()

jacques:...znam i ja jedan
...ukljucuje cebe i preznojavanje pod istim....i jos jednu osobu
Venerice...od ovog ce ti biti samo jos toplije...ali neka,neka...ne bunim se ja protiv skidanja
![]()
Nata_lijaBG:I to treba da se sapne? Ccc![]()
Da pazim? Jel to moze i pogresno da se radi ?Venerica Bgd:pa naravno...e sad jos nesto..pazi kako radis sklekovei trbusnjake
![]()
![]()

Nata_lijaBG:Da pazim? Jel to moze i pogresno da se radi ?![]()

nemo da bi mi neko dirao OvnujeEva Braun:ja sam ovan![]()
sta imas za mene Alians?
pa ja volim da gledam power rangers!
pa sta!
Cekaj, da rezimiramo:Venerica Bgd:ne znam...znam da su mene upozorili,i toga se dobro secam,urezalo mi se u secanje...inace nisam dugo radila...moguce da moze...i nemoj dizati tegove...nek tegovi tebe dizu![]()
![]()
e taj rad...znaci,nemoj da dizes,pusti nek te dizu,jel?Nata_lijaBG:Cekaj, da rezimiramo:
Obavezno da radim trbusnjake i zgibove,ne ne, ne zgibove, sklekove i to pravilno, a nikako da ne dizem, nego da budem dignuta. Tako?

sta sam rekla?Alians:Planetice ko sad kome nista?

Posto sam bolesna i ne gine mi taj polozaj, ovaj , ta klupica, dizanje...sta je, sta sam sad pogresno rekla?Venerica Bgd:e taj rad...znaci,nemoj da dizes,pusti nek te dizu,jel?![]()
![]()
uostalom,ti lezi na klupicu,a iscimaj nekog da ti dize i spusta tegove![]()
![]()