QueenHatshepsut
Iskusan
- Poruka
- 5.061
O svaka cas'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nata_lijaBG:Od mene je imas , go, twin, go! :-)
Nata_lijaBG:U petak bejah aktivna, ali zato subota i nedelja uzas! U krevetu od jutra do sutra, sama, bolne...:-( U subotu muka, izgubila sam par kg, nedelja apciha, sad me grlo boli i tako... Sve u svemu...
whitenicky:samo da pozdravim ekipu ........... u prolazu sam))
Supertajni:To samo napred.....drzi pun gas i ako te neko neshto pita samo reci bilo je zuto....8)
p.s. Imash moju podrshku a posle prvog chasa dolazi ovamo da pijemo pice...8)
JECA VECA:OPREZ, ulice više nisu sigurne!!!!![]()

Supertajni:Pozz white..........ostani popij neshto brate! 8)

Corto Malteze:kava gorcha, posluzzena ladna
uobrazeni veliki,izvoli......![]()
![]()
Venerica Bgd:hehehe...vazi...e a danas stojim na terazijama,tacnije,malopre,a neka cica dala gas i prolazi kroz crveno samo tako...vrisnula sam od smeha...
mora svaki cas da se zalije![]()
![]()
Pa tako ćeš i ti... ako nastaviš da visiš u kafanici...Venerica Bgd:hehehe...vazi...e a danas stojim na terazijama,tacnije,malopre,a neka cica dala gas i prolazi kroz crveno samo tako...vrisnula sam od smeha...
mora svaki cas da se zalije![]()
![]()
ne kenjaj belozmijasti,vec vadi PITONA!whitenicky:Zao mi je posao zove .... ali lepo je videti STARU GARDU na netu ....a od KLONOVA koji se kriju iza avatara ...***** mi se![]()
Nata_lijaBG:U petak bejah aktivna, ali zato subota i nedelja uzas! U krevetu od jutra do sutra, sama, bolne...:-( U subotu muka, izgubila sam par kg, nedelja apciha, sad me grlo boli i tako... Sve u svemu...

whitenicky:Zao mi je posao zove .... ali lepo je videti STARU GARDU na netu ....a od KLONOVA koji se kriju iza avatara ...***** mi se![]()
Venerica Bgd:znam,i meni je tesko zbog stefana...dok on sad laduje,mi se razbijamo od posla![]()
![]()
![]()
sto si negativnaJECA VECA:Pa tako ćeš i ti... ako nastaviš da visiš u kafanici...![]()
slobodno,i za stiklice ako hoces,ja dolazim...Supertajni:Pazi shta si rekla, drzim te za rech..............8)
izvini,ja sam strejt,skroz...volim bre muskarceNata_lijaBG:![]()
![]()
![]()
E svidjas mi se, ozbiljno . Lujko!![]()
al ajde,zbog blizancice,napravicu izuzetak Mrš!!!Venerica Bgd:izvini,ja sam strejt,skroz...volim bre muskarce![]()
![]()
al ajde,zbog blizancice,napravicu izuzetak
![]()

Venerica Bgd:slobodno,i za stiklice ako hoces,ja dolazim...![]()
JECA VECA:Ma šalim se ble.... i ja sam pre neki dan položila testove (da se pohvalim) a za par dana polažem vožnju...
evo,necu,necu vise..cutimSupertajni:wow.........evo je opet sa erotikom..........![]()
![]()
8)