pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alians:
Lily duso znam ja sta pijes vrlo dobro ali nisam spretan sa slicicama tog tipa kao ti pokusacu ali ne obecavam.Hvala za majicu ali dole da pise nesto drugo ja jako volim Ameriku.Ti si VIP ovde jel tako bese :
AKO si na Krstarici BANOVAN , onda nesto vredis..!!! A ja sam, uvek bila i ostajem
osv6200yr4.jpg

dobro jutro svako jutro!
morala sam da svratim da vidim da li je sve pod kontrolom i koncem,ali posto je LILI gl. i odg.,nema sta da brinem....
elem,napijem ti se ja nocas-spontano i neplanirano sa Kumom i burazerom u gradu od gin-tonica...dovucem se do kuce nekako ranom zorom.....
usnim sanak pusti,kad cujem fon koji drci....
mahinalno se javim i cujem kako neko nesto prica..razbudim se i skapiram kako mrmlja:".....ala bih te lizaaaao...."
i tako mi pocne vikend!
palim nazad u krevet,imam i ja prawo na swoj vikend,bwe!
evo vam pice..
bombay_gin_large.png

i jedna MNOGO DOBRA SONG ZA DJUSKANJE.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"......Johnny,let me turn off the light,I`m gonna keep you all the night"...............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VELIKI CMOOOK ZA SVE,a POSEBNO SA QUEEN,bila sam skoro u tvom hramu,bas je lep.....

kod mene ne moze biti veselije :lol:
hram ti je fenomenalan,samo sto ih nisi obavestila da si furnula u Srbiju,pa turisticki vodici sire neke neistine o tebi.....
ali,bolje se ti skrivaj ovde,u kafancetu i druzi se sa nama
sta ce ti ona pustinja,kamenje i faraoni....
valjda je i tebi dosta lazne faraonske brade....
veliki pozdrav i dobro mi dosla u kafanicu
"Johnny,Johnny shake 2 the beat
Johnny,Johnny moving my feet......................."

orgazmma:
dobro jutro svako jutro!
morala sam da svratim da vidim da li je sve pod kontrolom i koncem,ali posto je LILI gl. i odg.,nema sta da brinem....
elem,napijem ti se ja nocas-spontano i neplanirano sa Kumom i burazerom u gradu od gin-tonica...dovucem se do kuce nekako ranom zorom.....
usnim sanak pusti,kad cujem fon koji drci....
mahinalno se javim i cujem kako neko nesto prica..razbudim se i skapiram kako mrmlja:".....ala bih te lizaaaao...."
i tako mi pocne vikend!
On bi hteo da ostane bez jezika i glave pa mi dira ženče moje buduće ubavo? :shock:
Dobro jutro radni i neradni narode +arice!Mogu li dobiti jednu kafu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back