pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
orgazmma:
nikad nije kasno da se ljubi strasno.....
0331-0706-0507-3023_TN.jpg

4 kafana
0487-0612-1813-4740_TN.jpg
0463-0705-1709-4308_TN.jpg

@M
0015-0604-3014-3333_TN.jpg

.......'vako nekako bolje :lol: :lol: !!

Mannibals:
lylu moze da mi bude tetka samo tako je dozivljavam :lol:

a ova mala orgi za koju godinu moze ozbilno da razmishlja se uda .obz.!!

Mali moj, posto sam sinoc bila odsutna, a vidim da me dozivljavas kao tetku, mogu ti sad sabajle reci da nisi mnogo pogresio ! Dodji da te tetka nauci po nesto...
Orgi je vec udata, tako da ne brines, a tvoja "tetka" se sprema isto to da uradi, zato pozuri, lekcije dajem jos kratko vreme jer cu posle biti zauzeta.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

CAO svima ! Gde ste, Orgiiiiiiii, Evoooooooo, Verkaaaaaaa, Enriqueeeee, ocemo li da pijemo kafice, picenca, da sredjujemo nocasnje utiske, da prepricavamo dogodovstine !!!!
Ajdete, otvorila sam kafanu, samo vidim, vise nije na Eks nego na SEKS! Jel se to neko zeza? Dobar mu je stos, svidja mi se taj rec !!!

samo za MARETA,da ne zaboravi:
(Lets Get) Physical
Olivia Newton John

I'm saying all the things that I know you'll like,
dance2.gif

Makin' good conversation
I gotta handle you just right,
You know what I mean
I took you to an intimate restaurant,
Then to a suggestive movie
There's nothin' left to talk about,
Unless it's horizontally

Let's get physical, physical,
dance3.gif

I wanna get physical, let's get into physical
Let me hear your body talk,
Your body talk, let me hear your body talk

I've been patient, I've been good,
Tried to keep my hands on the table
It's gettin' hard this holdin' back,
You know what I mean
I'm sure you'll understand my point of view,
We know each other mentally
You gotta know that you're bringin' out
The animal in me

Let's get animal, animal,
air_kiss.gif

I wanna get animal, let's get into animal
Let me hear your body talk,
Your body talk, let me hear your body talk
kiss.gif

e,da otkada je kafana na sex?!
nesto mi fatamorgane prerano izidjose pred oci carnije,a jos tri nedelje do faraona?!?!?!?!?!?!??!?!
jel` i ja treba moda da vatam za katanac?
ili za nesto drugo,mabye?!

@ORGAZMMA
Draga moja, izgleda da nam nista drugo ne preostaje nego da odemo kod Verkice. Ma ima BRE ona super komsije i to na biranje. Ima da padne picence, mezence, gledanjce. Malo sam se razocarala kad ti mladozenja nije bas pao u zagrljaj, a ti ga onako verno cekala...
Nema veze, udri brigu na veselje, pa da zapevamo :"Djuvegije gde ste da ste da steeeeeeeeeeee htela bih da znaaaaaaaaaam...! Ajde, ziveli !!!! VEEEERKAAAAAAA, stizemo, samo reci kad nas primas !!!!!

@ORGAZMMA
Sad si rekla da te njihove devojke "siju", i DA TO VISE NISAM CULA!!! Pa ti BRE, pojma nemas sta si za njih !!! Mene je do sada na PM pisalo bezbroj ,momaka sve u cilju da ih
upoznam sa tobom i da urgiram !!! Svi me pitaju da li se vidjamo, sta si mi i sl. Nisam mogla svima da odgovorim jer bi mi trebalo najmanje 6 meseci, nego sam u tajnosti ppocela da pravim selekciju koja podrazumeva rang listu, ali nisam htela to za sada da obelodanim, sve da ti ne utice na brak...Ali, Bogami, samo jos malo da vidim da li se nesto spasiti moze, pa ako ne ide NE BRIGAJ....Ima da krenemo...
Nego, postoo je sada kafana KEKS, ajde, skuvaj mi jedan caj da mi ne zapadne, pa da ne mogu da pevam. Opet se neko lepooooooooooo zeki...Hi, hi, hi, hi,...
Ili, bolje, neka bude RUM sa cajem ! Limun, ne treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back