pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte sada da mi pominjete Evropu,na ovaj lepi sveti praznik!
Ima da se rakija pece u kazanima i da,naravno da zovem i vas-krsne i lepe mladice.Da vidite sta su seoske devojke-vesele i rumene,sa kosom ko u Vile Ravijojle!
Eva,imam ja za tebe Miladina Stojanovog,kada ga budes videla,kazaces svima "cao" i ima da ga capis sa sve traktorom,kombajnom i ostalim (ne)kretninama.

Eva Braun:
samo bez kretenina!
ne mora sve to,nisam sponzorusa,traktor je dovoljan.
volim da vozim traktor!
a hoce on hteti devojku iz (z)grada?
Nisam ni rekla da si sponzorusa,nego htedoh da nahvalim njegove "motorne" sposobnosti,posto vidim da volis motorna vozila :lol:
Ima on i neki Harli iz `79.,ali se ukvario kada su krave umesto u stalu usetale u garazu i pozvakale neke delove.
Samo ti dodji u tom belim kratkim pantalonicama i sve ce da bude sredjeno! 8-)

Eva Braun:
kako cu medj' svinje i krave u belom sorcu?
ima li domace supe s knedlicama?
Niko te nece terati da se druzis sa domacinkama,tako lepa i doterana.
Ti samo budi uz Miladina i porazgovaraj sa njim o prednostima zivota na selu.
I da popravite onaj motor,pa kad kliznete niz put,ima da budete ko pakleni andjeli!

@ VERKA
Draga moja, HVALA TI! Zamalo da se ogresim danas. Ja priredim kandilo svakog Petka vec godinama. Ali, danas nisam znala da je praznik moje Svetice. Odmah sam ga upalila i svima pozelela dobro zdraclje i sve najbolje u zivotu. Neka nas nasa Prepodobna Majka SV. Petka sacuva od svakog zla. Jos jedanput, hvala ti.

verka serducka:
Niko te nece terati da se druzis sa domacinkama,tako lepa i doterana.
Ti samo budi uz Miladina i porazgovaraj sa njim o prednostima zivota na selu.
I da popravite onaj motor,pa kad kliznete niz put,ima da budete ko pakleni andjeli!

o,hvala
porazgovaracemo u 4 oka,u nekoj romanticnoj sumici
...divlji u sedlu....(goli).... :lol:

tnx Lilyl..;) :D Ja ako odem na Kubu, ne vraćam se više...ili se barem ne vraćam bez bar jedne Kubanke..:lol: ..a zaljubiška...nažalost, ne... ...pa dobro, možda i jesam, u ovu Milicu..kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka...kupila me dobrom pršutom, a i obećala mi je neki ludi ples na kiši...;) :lol:

Enrique.:
tnx Lilyl..;) :D Ja ako odem na Kubu, ne vraćam se više...ili se barem ne vraćam bez bar jedne Kubanke..:lol: ..a zaljubiška...nažalost, ne... ...pa dobro, možda i jesam, u ovu Milicu..kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka...kupila me dobrom pršutom, a i obećala mi je neki ludi ples na kiši...;) :lol:
Kumu imate, MENE, znas kako sam lepo udala Orgi? A opasne su te Uzicanke...Nego, ja sam je prva i provalila za prsutu i uzicki kajmak, ako se secas. amaislila sam da je otkude Nis, a ona onda rekla da je iz T.Uzca? Za mene se jos tako zove njeno rodno mesto, sta ces, jugonostalgicarka...

Enrique.:
napiši hehe...;) ...i samo da znaš, da mene nećeš tako lako da oženiš..;) :lol: ..hoću da sam freeeee...samo, u životu free ponekad znači i lonely...:?
Bolje je biti i sam, nego bilo s kim. To iz licnog iskustva, ali, ocekujem uskoro nesto lepo da nam saopstis pa da nazdravljamo!!!! HI,hi, hi, /jel ovako?/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back