verka serducka
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Ziveli,cero!Eva Braun:ziveli
Kada dodje vreme za pecenje rakija,da dodjes kod mene u selo,pa da te udamo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziveli,cero!Eva Braun:ziveli
verka serducka:Ziveli,cero!
Kada dodje vreme za pecenje rakija,da dodjes kod mene u selo,pa da te udamo!

Nisam ni rekla da si sponzorusa,nego htedoh da nahvalim njegove "motorne" sposobnosti,posto vidim da volis motorna vozilaEva Braun:samo bez kretenina!
ne mora sve to,nisam sponzorusa,traktor je dovoljan.
volim da vozim traktor!
a hoce on hteti devojku iz (z)grada?
Niko te nece terati da se druzis sa domacinkama,tako lepa i doterana.Eva Braun:kako cu medj' svinje i krave u belom sorcu?
ima li domace supe s knedlicama?
verka serducka:Niko te nece terati da se druzis sa domacinkama,tako lepa i doterana.
Ti samo budi uz Miladina i porazgovaraj sa njim o prednostima zivota na selu.
I da popravite onaj motor,pa kad kliznete niz put,ima da budete ko pakleni andjeli!

Enrikeeeee ljubavi mojaEnrique.:Još pitaš...![]()
![]()
E pa Lilyl, sedi i ti da natenane pocirkamo nešto kubansko...već sam počeo da slavim svoj prvi godišnji u životu...lilyl:Stigoh i ja! Sledeca tura MOJA!
EEEEEEEEEEEE , neka ti je sa srecom, i da ih imas bar jos sto u zivotu, od toga pola po belom svetu, pola na Kubi!!!!! Ziveeeeeeeeeli, pice ti je, kao i uvek pravo. Nego, da nisi ti drugar moj zaljubiska?????Enrique.:E pa Lilyl, sedi i ti da natenane pocirkamo nešto kubansko...već sam počeo da slavim svoj prvi godišnji u životu...
http://www.hedonizam.com/newsletter/2006/april/i/koktel_cubalibre.jpg
..a zaljubiška...nažalost, ne... ...pa dobro, možda i jesam, u ovu Milicu..kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka...kupila me dobrom pršutom, a i obećala mi je neki ludi ples na kiši...
Kumu imate, MENE, znas kako sam lepo udala Orgi? A opasne su te Uzicanke...Nego, ja sam je prva i provalila za prsutu i uzicki kajmak, ako se secas. amaislila sam da je otkude Nis, a ona onda rekla da je iz T.Uzca? Za mene se jos tako zove njeno rodno mesto, sta ces, jugonostalgicarka...Enrique.:tnx Lilyl..![]()
Ja ako odem na Kubu, ne vraćam se više...ili se barem ne vraćam bez bar jedne Kubanke..
..a zaljubiška...nažalost, ne... ...pa dobro, možda i jesam, u ovu Milicu..kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka...kupila me dobrom pršutom, a i obećala mi je neki ludi ples na kiši...
![]()
![]()
..hoću da sam freeeee...samo, u životu free ponekad znači i lonely...:?Bolje je biti i sam, nego bilo s kim. To iz licnog iskustva, ali, ocekujem uskoro nesto lepo da nam saopstis pa da nazdravljamo!!!! HI,hi, hi, /jel ovako?/Enrique.:napiši hehe......i samo da znaš, da mene nećeš tako lako da oženiš..
![]()
..hoću da sam freeeee...samo, u životu free ponekad znači i lonely...:?
Corect! Nego, aj mi da nazdravimo, bez nekog posebnog razloga..lilyl:Bolje je biti i sam, nego bilo s kim.