Nata_lijaBG
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Sto su ti epe cizmaje :-)Venerica Bgd:nata jos najbolje prosla od svih nas![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto su ti epe cizmaje :-)Venerica Bgd:nata jos najbolje prosla od svih nas![]()
![]()
![]()
whitenicky:dobro prskam ...samo su posle prozori lepljivi ...ipak mozes da se javis ako ti nedostaje super lepka![]()
Nata_lijaBG:Sto su ti epe cizmaje :-)
Evo ti pola sexa. jer i pola moga sexa je mnogo. A kako se daje pola sexa, na kilo? Gram?Venerica Bgd:aaaa???jel ti se djasve??? 8-)
uhhh...opet slihtarenje...ne dam stefana i tacka![]()
![]()
daj pola seksa dam ti pola stefana...jedino tako hahahaha

O hvala, bas takvu volemQueenHatshepsut:Natalija, evo za tebe jedna s mlekom
Nata_lijaBG:Evo ti pola sexa. jer i pola moga sexa je mnogo. A kako se daje pola sexa, na kilo? Gram?![]()

titaj?cica54:Dobar dan ima li neko momentalno tu od forumasa,molim vas treba mi pomoc,za jedno pitanje?
paaa...cizmice cemo prvo opipati i gledati na zivoVenerica Bgd:znala sam,zaki da si ti jedno veliko srce...uvek bio...
a nisi nista rekao za cizmice![]()
cica54:Dobar dan ima li neko momentalno tu od forumasa,molim vas treba mi pomoc,za jedno pitanje?
cica54:Treba mi hitno i vazno mi je ozbiljna stvar,nije sala,da li postoji u Srbiji ili okolini Beograda mesto koje se zove GLINA?.Molim vas stvarno mi je potrebna informacija,nije za salu?
Hvala unapred
Nata_lijaBG:ma evo ti i dve kasicice mog sexa, daj sad Stefana![]()
evo,nasla sam ti nesto,ako je to www.grad-glina.hrcica54:ipak ti hvala
Venerica Bgd:sreco,salim se...samo sam htela da se uverim,da i dalje ne odustajes![]()
![]()
![]()
Ne odustaje Nata tako lako