pijano stanje

E ovaj, da vas pitam, trebice samo, recimo ono prilazi vam neki lik i to sve, i nije vam los i to, recimo cak da vam se svidja i sada on je bruka uneredjen - pijan i sl...faca malo sjebbana, oci u losem stanju i te fore, al ono prica je na mjestu...i sada kako bi se vi ponasale...bi li se izmigoljile ili ne bi?

msim ja nikada nisam nesto razmisljao...kontam j b g sve je normala nisam zapazio da je nekoj smetalo, al mozda se i ne sjecam...pa da vidim jesam sta propustio :D

pa sta znam ...ono kao nije da mi se nije desavalo ...obicno prica nije bila na mestu ..ono dave nesto ..smaraju ..tako da sam samo gledala kako da se izmigoljim na fin nacin :)

E ovaj, da vas pitam, trebice samo, recimo ono prilazi vam neki lik i to sve, i nije vam los i to, recimo cak da vam se svidja i sada on je bruka uneredjen - pijan i sl...faca malo sjebbana, oci u losem stanju i te fore, al ono prica je na mjestu...i sada kako bi se vi ponasale...bi li se izmigoljile ili ne bi?

msim ja nikada nisam nesto razmisljao...kontam j b g sve je normala nisam zapazio da je nekoj smetalo, al mozda se i ne sjecam...pa da vidim jesam sta propustio :D

to je zaot sto si se napio do mere da ti se ucakle okice i malo zaplices jezikom pa damice to uzmu za duhovito i sasavo

al ja sam se jednom posteno nalio pa sam se jednoj izbljuvo u krilo.
cenim da od tad ima traume

nisam se posteno opila ima meseci i meseci a i ne smem sad, plasim se interagovaće sa nervnim senzacijama koje se još uvek prisećaju anestezije
al čak i kad je pijan mogu da vidim ko je i šta je i da li je lep što je ključno

bih nego šta, ako je ono pijan da ne zna za sebe, bi da se navali na mene, zaudara na alkohol i na kilometar ga po smradu prepoznaš.. ne volem nikako..

Jednom sam se napio i krenuo u akciju... kod prve - pedala, kod druge - pedala, kod treće - pedala, kod četvrte - veeeelika pedala... i onda posle sat vremena priđem jednoj i krenem da baljezgam a ona meni kaže u fazonu "alo ludak, startovao si me pre sat vremena".

Tad sam rekao "nikad više alkohol i muvanje devojaka". Ili jedno ili drugo.

Jednom sam se napio i krenuo u akciju... kod prve - pedala, kod druge - pedala, kod treće - pedala, kod četvrte - veeeelika pedala... i onda posle sat vremena priđem jednoj i krenem da baljezgam a ona meni kaže u fazonu "alo ludak, startovao si me pre sat vremena".

Tad sam rekao "nikad više alkohol i muvanje devojaka". Ili jedno ili drugo.

pa slusaj meni to dvoje idu uvijek zajedno...mislim ja izadjem napijem se, i onda je tu havarija neka, i ja pridjem i densam, nisam nikada dobio na prvu dobio pedalu (dobro nekada se nadje neka idiotkinja pa se nesto kurcci) zato sto nisam potencirao nista ozbiljno, nego jednostavno gotivimo se i ja i ona...dobro nekad sam trazio broj nisam ga dobio iz ovog ili onog razloga, ali to je vec kroz neki 15-ak nasih provedenih minuta zajedno, ni tada nisam otisao od nje niti sam se osjecao ispaljeno nego smo nastavili, dobio sam sto sam htjeo, broj bi bio usputan...msim najbolje da cu ici po pijankama traziti zenu da je zenim :D tako da alkohol i trebe idu zajedno...a ako si trazim curu, normalno da se uroljati necu :D

hocu da kazem da sam sam sebi u tim situacijama najvazniji, i da su djevojke samo neko sredstvo da mi bude bolje, bez uvrede za njih, msim to mi je normala...

Back