pijano stanje

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
E ovaj, da vas pitam, trebice samo, recimo ono prilazi vam neki lik i to sve, i nije vam los i to, recimo cak da vam se svidja i sada on je bruka uneredjen - pijan i sl...faca malo sjebbana, oci u losem stanju i te fore, al ono prica je na mjestu...i sada kako bi se vi ponasale...bi li se izmigoljile ili ne bi?

msim ja nikada nisam nesto razmisljao...kontam j b g sve je normala nisam zapazio da je nekoj smetalo, al mozda se i ne sjecam...pa da vidim jesam sta propustio :D

Znas kako,ako je malo pripit,delovao je cak simpaticno ali ako je uzasno pijan onda me nije zanimalo sta prica jer me je oduvek mrzelo da razgovaram s'ljudima koje tesko razumem.A da,i seks sa tako pijanim likom je uzasan.

a ***,dok se ja razvedem i stignemo ti i ja na red,vec ces prestati da pijes:lol:

znao sam da mora postojati neka zackoljica :huh:

a bas nesto razmisljam da se i batalim...msm...sta ja znam problem je sto volim to previse...i to ne da malo popijem, nego obozavam da se zgazim...znas ono kako kazu, fino se napiti al do granice do koje ti kontrolise alkohol i to je uzivancija, al kada on pocne tebe da kontolise to vec ne valja...e pa ja to pravilo ne postujem :mrgreen:

znao sam da mora postojati neka zackoljica :huh:

a bas nesto razmisljam da se i batalim...msm...sta ja znam problem je sto volim to previse...i to ne da malo popijem, nego obozavam da se zgazim...znas ono kako kazu, fino se napiti al do granice do koje ti kontrolise alkohol i to je uzivancija, al kada on pocne tebe da kontolise to vec ne valja...e pa ja to pravilo ne postujem :mrgreen:

Nemam pojma jer ja ne pijem alkohol....cim ti razmisljas o prestanku,verujem da ces to i uraditi.:)

E ovaj, da vas pitam, trebice samo, recimo ono prilazi vam neki lik i to sve, i nije vam los i to, recimo cak da vam se svidja i sada on je bruka uneredjen - pijan i sl...faca malo sjebbana, oci u losem stanju i te fore, al ono prica je na mjestu...i sada kako bi se vi ponasale...bi li se izmigoljile ili ne bi?

msim ja nikada nisam nesto razmisljao...kontam j b g sve je normala nisam zapazio da je nekoj smetalo, al mozda se i ne sjecam...pa da vidim jesam sta propustio :D
Ne volim kad mi prilaze pijani likovi...

a zasto? msim otkud znas kakav je kada je trijezan...il inace ne volis ljude koji piju?

Pa ja prva pijem. Nije da ne volim ljude koji piju. Ima tu mnogo razloga. Prvi je što mislim da nema hrabrosti da priđe devojci pijan, ali to je zanemarljivo. To ne mogu znati unapred. Drugo je što pijani ljudi imaju čudne tripove (znam po sebi) tako da nemam pojma zašto mi je prišao, zato što je pijan pa je daj šta daš, ni ne vidim je ili mu se stvarno sviđam... I tako... sijaset stvari još. I na kraju krajeva, kako smatram da je odvođenje pijane devojke u krevet silovanje isto kontam i za muškarce.

Back