tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
svi vise vole preradjenu hranu od cistog kacamka ...
virsla, pasteta ili pica umesto kacamka
......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi vise vole preradjenu hranu od cistog kacamka ...
virsla, pasteta ili pica umesto kacamka
meni znaci da laze posebno sto je cuo kad sam to komentarisao i bio drzak nabijem ga dizvines sto ne dozvoljavam da me neko farba za moj novac...to ne mora nista da znaci. ja imam kivi u dvoristu i na jesen plodove pakujemo u gajbice na kojima pise "dominikanska republika". te gajbice sam kupila pre par godina od jednog preprodavca, jer je bilo mnogo jeftinije nego da kupim nove...
Знају.a cekaj koja je fora sto svi pricaju da mesare uvoze crknuto meso ko zna odakle i niko nikad da proveri ispravnost..pa izvini kojim kanalima ulazi to meso nego preko granice..ja bih to za sat vremena dosao do izvora tog mesa pa i u toj drzavi obratio vlastima da provere poreklo i rok trajanja da li je isteko i da li su nasi to prepakovali pre uvoza
Knežević - kriminalac, mason i GMO. Jasno k'o dan.![]()
zivim u malom mestu i poznajem skoro sve babe na pijaci i znam kod koje kupujem stapovrce i voce obavezno, domaci svapski sir, jaja i ledja za supu. meso samo u mesari, ostale mlecne proizvode u prodavnici. nema neke velike razlike u ceni, ali lepse mi je prosetati po pijaci i kupiti zelenis tamo.imamo neke lokalne mesare u kojima kupujem sveze meso i neke suhomesnate prozivode, ali uglavnom imamo domaceno suvo meso i slaninu made by tata i mm
![]()
... "Matijevic" je proizvodnju na farmama smanjio za ... puno, a prodaju mesa i proizvoda od mesa povecao... pa sad
Iskreno, meni je i "Zlatiborac" veoma interesantan. Dok sam bila mala, sasvim je normalno bilo da se vide ovce i goveda na zlatiborskim pasnjacima, a poslednjih godina pasnjaci su prilicno zarasli, ne pamtim kad sam videla kravu na Zlatiboru, pa cak i kad provedem tamo duze vreme... A skoro svi prodaju govedju prsutu, kobasice...