Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedne
barbedwire_tattoo.jpg

Урадио би тетоважу дефинитивно ;) Али не још, још увек сам клинац... Можда кад порастем променим мишљење мада не верујем... Планирам да је урадим, само још да одлучим тачно шта ;) У сваком случају никад не би радио неке змајеве, трибале и ***** материне већ нешто што је лично везано за мене, моју земљу, мој град или мој клуб ;)

ZELIM DA PROBUSIM PIRSING NA OBRVI.Zanima me da li je Sindjel dovoljno pouzdan,i zanimaju me vasa iskustva:da li boli,da li ste imali nezeljenih posledica,infekcije....Posto se ipak radi o pirsingu na licu zelela bih pre buskanja da prikupim sto vise informacija.......PEOPLE HEEEEELP!!!!!!!

Neznam bas, ja ne gotivim ta trajna obelezja.Ok je to videti na decku ali na devojci...Mislim extra je , ali ne trajno!!! Iskreno ja bih to uradila ali tek za par godina...I pirsing je OK ! Ali sve u umerenim kolicinama...Nista pretrpano...previse..

ja sam razmisljao neshto da istetoviram na ramenu,ali nikako da se nakanim,takodje sam mislio da istetoviram neshto bash veliko na ledjima...meni su tetovaze bash cool ako je lepo uradjena ali da je crno bela,ne volim one u boji,chovek postane ko pokretna galerija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back