Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi ja imam pirsing na nonji,i ne mogu da kazem da nije bolelo,moj ortak ima u obrwi i kaze da ne boli kada ti probuse,neso malo kasnije.....a tetowaze....bole wise od pirsinga ....to mogu da ti kazem jer imam malu sapicu na nozi,ali ja sam uradila onu sto traje 3god....dobro razmisli da se ne bi kajala posle......

Ja imam piercing na levoj obrvi.Svi kazu da mi lepo stoji jer imam dovoljno duste obrve a i podignute su mi taman koliko treba.
Volim da nosim klasicne kuglice i kuglice sa cirkonima.I piercing u obliku alkice nosim, najcesce crnu.

e danas sretnem neku zenu,seta pudlicu,na njoj sve zilion mindjusa,a sto je najgore i jadnom kucetu je izbusila usi! i pirsing i tatoo je ok ali treba imati meru a ne jbt busiti na sebi sve sto se da izbusiti,pa hodati ulicom ko nakaza!

Sada upravo videh da ni ti 'stalni' nisu stalni. Do godinu dana i kraj.

BMEzine

corset4_small.jpg

pic05249.jpg

cool_corset_piercing-1.jpg

'Privrememeni' pirsing je, u stvari, površinski pirsing. Ne zadire duboko pod tkivo. Kao kada iglom probušiš popreko kožu na jagodici prsta. Koža se peruta, stvara se nova, ali se stvara ispod pirsinga te ga tako istiskuje. Možda će doktor koki bolje i stručnije to umeti da ti objasni.

Na levom uvu(ako se tako kaze) imam 4 mindjuse, a na desnom 2 mindjuse. Volela bih da probusim obrvu, i hocu. Svidjaju mi se male, diskretne tetovaze, nista preterano. NE svidja mi se kad je neko skroz izbusen i istetoviran. E, da moja sestra je probusila obrvu i kaze da ne boli bas puuno! :razz: :shock: :D

ma ne boli obrva...moj pirs je vodoravno postavljen..nije klasika..
tako da se ne vodi kao pirs obrve..nego lica..ali nema veze....

nemam zelju da se tetoviram..ali kad bih radila...to bi bilo iza uha..gde je retko ko vidi...a ni ja...da mi ne bi dosadila..i naravno, istetovirala bih nesto sto mi je puno znacilo u zivotu..a ne neke skorpije, tribale, leptire..

Piercing obrve boli jedino u tom trenutku kada ti probija obrvu. Stupanj bola, da ga tako nazovem, je do toga da ti zasuze ochi... Posle 5 sec ne osetjash nishta, a ja nisam osetjao nikakve bolove niti ''peckanja''... :D
Od tada je proshlo 8 meseci... :D
Tako da, ko zheli da se pierc-uje, neka to uradi slobodno. P.S. Bez namere da reklamiram, nego jednostavno zbog vasheg dobrog, idite u SINDJEL. PROVERENI su, higijena na ''bolesnom'' nivou, veoma su ljubazni, pazhljivi. Ja sam posle 7 meseci otishao da kupim mindjushu, a oni me nasadili na stolicu, natakli rukavice, ocistili piercing i mindjushu, sredili sve, i kako mi je ona zhena stavljala nakit, pitala me je 3 puta da li me boli... ZNACHI LOL!!!
Tako da, bez brige!
Evo vam sajt, ako nekome treba... :D

http://www.sindjel.com/

Ben_Adam:
Piercing obrve boli jedino u tom trenutku kada ti probija obrvu. Stupanj bola, da ga tako nazovem, je do toga da ti zasuze ochi... Posle 5 sec ne osetjash nishta, a ja nisam osetjao nikakve bolove niti ''peckanja''... :D
Od tada je proshlo 8 meseci... :D
Tako da, ko zheli da se pierc-uje, neka to uradi slobodno. P.S. Bez namere da reklamiram, nego jednostavno zbog vasheg dobrog, idite u SINDJEL. PROVERENI su, higijena na ''bolesnom'' nivou, veoma su ljubazni, pazhljivi. Ja sam posle 7 meseci otishao da kupim mindjushu, a oni me nasadili na stolicu, natakli rukavice, ocistili piercing i mindjushu, sredili sve, i kako mi je ona zhena stavljala nakit, pitala me je 3 puta da li me boli... ZNACHI LOL!!!
Tako da, bez brige!
Evo vam sajt, ako nekome treba... :D

http://www.sindjel.com/

Ne nije tacno da tako boli. Mene nije bolelo ni malo. Mozda zavisi od toga ko ti radi.
Buseno mi je sa anestezijom i nista me nije bolelo, a i da jeste taj trenutak busenja traje svega pola sekunde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back