Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cayca:
Sada upravo videh da ni ti 'stalni' nisu stalni. Do godinu dana i kraj.

BMEzine

corset4_small.jpg

pic05249.jpg

cool_corset_piercing-1.jpg

Ovo je strasno:|

Ma, sve moze, samo razmislite triput dobro.... Jesu roditelji frka teshka (bar meni su bili, "chupali" smo se pola god. dok nisam "isterala" da se ofarbam;a kad sam pomenula bushenje ushiju na jos 3,4 mesta reakcija je bila mo'sh mislit'), ali shta cesh ako za par meseci, godina, whatever, pozelish da to nikad nisi uradio/la.... U krajnjoj liniji, da su mene pushtali da radim bash sve shto hocu, Bog zna na shta bih sad lichila... :)

lepo je to sve.. mada kad predje u opsesiju... pirsing na obrvi, jeziku, usni, nosu i pupku mi je ok... u granicama normale... ali kad pocne neko da busi bradavice, polne organe, ovi od gore s' masnicama... to je bolesno!

e da... tetovaze su lepe ako su u granicama normale! (kao i sve u sustini) svidjaju mi se kineska slova... kojekakvi tribali... pentagrami... meni roditelji ne daju jos, ali cu 100% uraditi par komada za koju godinu!

imam samo jednu, slovo -n- na ramenu... (3 sa 5, e to bas lepo uradjeno) i to sam su mi odradili ortaci mog ortaka kad sam bila na svirci u novom sadu... a kad su mi roditelji videli nadigli su vecu frku nego da sam se obesila u kupatilu!!! imas ti koju?

Ja cu verovatno uskoro da radim na obrvi...Ako mi dozvole...A verovatno hotje :D
(koji optimsita) ...
Inache radila bih na obrvi i na jeziku,a svidja mi se josh i na nosu,i takooo...Ne wolim na pupku..A volim josh i na bradi,odnosno kako se to vetj zove...Ispod donje usne,i na donjoj usni ako nekome dobro stoji....
A i tattooooo volim,ali umereno..Neka sitna tetovazica sa nekom simbolikom,koja meni neshto znachi,i diskretna..

ma...Uvek uspem ja njih da ubedim u swe...Nije da owo bash TOLIKO zelim,mislim,moze da sacheka..A dok ja lepo chekam odredjeno vreme,tim tempom ih u isto vreme ''barim'' za taj trenutak kada cu im to skroz ozbiljno predloziti...:D
Taktika:D

P.S. O moj Boze,zvuchim ko razmazena jedinica (Shto i jesam :) )
Ali,jbg,nisam ja kriva...Zna se ko je kriv za to...Isti oni koji tje posle da mi platjaju za pirs :D :twisted:

nisi ti kriva i ako su te razmazili... bolje da su te mazili nego tukli... mene su mazili pa sam ispala 100 puta bolje od nekih pajsera mojeg godista... mada imam jos 2 brata ( i to mladja!) ja sam najvoljenije dete koliko god roditelji tvrili da nas vole jednako!

samo napred!!!

nema niceg loseg u tome. e, sad imas i one koji su razmazeni na los nacin... koje su nadmene, nezahvalne i misle da su bolje i superiornije od ostalih... i obicno su burzujke... ja licno jesam bogata ali to ne iskoriscavam... nekako mi je drago kad izadjem pa ekipi platim pice i draze nego da mene caste...

kontas sta hocu da kazem... by the way i ja sam 92. ajde idemo na private da te pitam nesto, ok?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back