Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Charger440:
cage8qc.jpg

...Osjecam kako boli...

pirsing je skroz ok,ja imam u nosu i nista me nije bolelo,busenje traje bukvalno jedan sekund....volela bih da probusim i obrvu....samo ako budes radila gledaj da ides u neki provereni studio,jer ako se nesto zakomplikuje........nije bas tako bezazleno.....

tetovazy 100% radim ovog leta...ne trajny ofc...i to ne znam josh yvek gde bih...al' postoje ideje...
piercing...eeeh moj san je da imam na obrvi...bash sam jyche sanjala da sam stavila...bilo bi extra...al' tje to morati dobro da sacheka :(

hehehe ja mojima reko da cu da busim jezik oni mislili da se zajebavam pa kao ono ma busi,kad sam doso kuci mama poludela aaaablablablaaaa....hehehe al prodje nju to kasnije u obrvu a ona opet aaaa...al slabije hehehe ma nemoze mi nista sta ako odlucim onda i uradim,tata nista onaj opusten hehe
razmisljam o nekoj tetovazi al se jos dvoumimim a svidja mi se pirsing u usni ali sa strane ne u sredini videcu jos od volje i novaca a mozda se i predomislim videcu.....

nensy4ever:
tetovazy 100% radim ovog leta...ne trajny ofc...i to ne znam josh yvek gde bih...al' postoje ideje...
piercing...eeeh moj san je da imam na obrvi...bash sam jyche sanjala da sam stavila...bilo bi extra...al' tje to morati dobro da sacheka :(
ja sma imala tetovazu proslog leta...kana... 8)
i moj san je obrva,ali znam da nema nista bar do kraja srednje :(
inace gnjavim mamu da busim usi jos 2 rupe,ali ne da... moram da je pustim da 'oladi malo,jos se nije od dreda oporavila :lol:

Pajper:
ja sma imala tetovazu proslog leta...kana... 8)
i moj san je obrva,ali znam da nema nista bar do kraja srednje :(
inace gnjavim mamu da busim usi jos 2 rupe,ali ne da... moram da je pustim da 'oladi malo,jos se nije od dreda oporavila :lol:
heheh probusi obrvu za njen rodjendan ona kao mama vidi hiiiiiiii hahahahaha...... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back