Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bleach:
uF, uF, meni ni to ne bi pomoglo. ;p + shto ne bih mogla progutati... :roll: [inache ne umem da pijem lekove ;ppp]
napravi biznis od toga :mrgreen:
xexexe swashta sam ja radila...snalazim se.... (:
bleach:
jaooo...
icon_redface.gif

... a sad sam htela da se uslikam josh par puta da potvrdim svoje narcisoidne tvrdnje, ali... glupa kamera, sve je shugavo. 'cje da ostavimo lepe slichice u koloru, pa da vidite vi nashe noseve... ((:
ajde ajde...onda photo aparat u ruke, pa da widimo nosice :mrgreen:

@newerna beba
chestitam ;)
jedino mozesh da zakachish kad skidash majcu...ili o kaish ili pantalone kad sedish, al uglawnom se ljudi kache o dzempere ili neshto probusheno...
mislim da ni sama sebe nisam razumela :roll:
enjoy i ochekujem sliku:mrgreen:

Sizzlym:
@newerna beba
chestitam ;)
jedino mozesh da zakachish kad skidash majcu...ili o kaish ili pantalone kad sedish, al uglawnom se ljudi kache o dzempere ili neshto probusheno...
mislim da ni sama sebe nisam razumela :roll:
enjoy i ochekujem sliku:mrgreen:
E ne moze slika,rekla sam da sam to uradila zbog sebe,ne da me drugi gledaju....:shock:
salim se naravno bice slika... ;)

meni ne smeta da vidim na nekome, ali znam da mi matorci nikad ne bi dali da se busim a pogotovu ne jer je jedna devojka imala bas bas lose iskustvo- busila je jezik i toliko joj se zagnojio da nije mogla par dana normalno da prica... strasno tako da od tada bas i nemam neku zelju.... :( a i kod nas imas neke totalno nestrucne likove koji se bave time u totalno nehigijenskim uslovima tako da bar je za sad- NO THANKS....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back