Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Ma videces ti , kad ti se to desi , ko je retardSizzlym:izwini al twoja drugarica je retard![]()

Ebote jedes,i samo zagrizes jako i ode zub..bljak bljak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma videces ti , kad ti se to desi , ko je retardSizzlym:izwini al twoja drugarica je retard![]()

Nije mi jasno ko je jos toliko sposoban da ujede sam sebi jezik i to dovoljno jako da polomi zub na pirsing :?Bliznakinja:Ma videces ti , kad ti se to desi , ko je retard
Ebote jedes,i samo zagrizes jako i ode zub..bljak bljak
pa da ali se ne ujedem tu...mislim gde je pirsing... :?Bliznakinja:Stavi pirsing pa ces da vidis. I ti se nekad ugrizes za jezik , zar ne?
nego prvo jedan deo pa posle drugi hahahhhaha...dobro nije bas ni ceo zub,ali blizu...luda devojka ..bozeBliznakinja:Pa drugacije je to...
A da zaboravila sam da kazem da ga nije polomila odjednomnego prvo jedan deo pa posle drugi hahahhhaha...dobro nije bas ni ceo zub,ali blizu...luda devojka ..
ne widim kako mogu da zagrizem sredinu jezika:?dr.koki:Moze da ti polomi zube dok spavas pa slucajno zagrizes.
E ovo je stvarno fora...dr.koki:Moze da ti polomi zube dok spavas pa slucajno zagrizes.
Ma pricam o ovome sto nije hrskavica..dr.koki:NE!!! Bolje uzmi iglu i kazi drugarici da ti izbusi nego pistoljem da busis. Procitaj moje postove u vezi pistolja.
Videces,pa ces me se setitiSizzlym:ne widim kako mogu da zagrizem sredinu jezika:?
planiram. che guevaru ...ono k`o vojnik ,kod laktaSizzlym:@soffy
imash tattoo ili planirash?

nema shansi...Bliznakinja:Videces,pa ces me se setiti![]()
![]()
![]()
A i moje ortakinje![]()
extrasofffy:planiram. che guevaru ...ono k`o vojnik ,kod lakta![]()
Oki,thanxdr.koki:I ja ti pricam o tome. Cistije je sa iglom, i manja je sansa da se nesto lose desi. Veruj mi znam ovaj posao. Radim ga vec duze vremena
To je i ova moja reklaSizzlym:nema shansi...