Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dr.koki:
Druga slika je resica busena pistoljem. Zato ne koristite pistolj!!!
Da li su svi oni milioni ljudi koji su bushili ushnu resicu pishtoljem, a nishta im se nije desilo izuzetak? Da li je mojih chetrnaest rupa na ushima (bushenih pishtoljem) samo srecan splet okolnosti? Mislim da je ipak u pitanju nevesht majstor ili lichna preosetljivost, a ne metod.
Za hrskavicu ne mogu nishta da kazhem zato shto ne znam. Nisam chak ni videla da je bushe po zlatarama.

anatomy_of_pinna_jp.jpg

Nas su iz biologije uchili da je ushna resica ovaj mesnati deo koji visi (ili ne visi), ovde oznachen sa LOBULE. Da li vi mozhda mislite na neshto drugo?
Btw. pishtolj ne dolazi u kontakt sa tkivom. Midjusha je ta koja bushi i ona je sterilna zato shto se uvek otvara nova (kao shto ti otvarash novu sterilnu iglu).

Cayca:
anatomy_of_pinna_jp.jpg

Nas su iz biologije uchili da je ushna resica ovaj mesnati deo koji visi (ili ne visi), ovde oznachen sa LOBULE. Da li vi mozhda mislite na neshto drugo?
Btw. pishtolj ne dolazi u kontakt sa tkivom. Midjusha je ta koja bushi i ona je sterilna zato shto se uvek otvara nova (kao shto ti otvarash novu sterilnu iglu).

Ti citas nase postove ili?

Sto se rasprave tice, moja drugarica je busila usnu sama......svaka joj cast na ludosti...ja se ne bih usudila

One slike su uzasne!...pogotovo poslednja...
Ja srecom nisam imala komplikacija...mada, nisam bushila hrskavicu (ali planiram, iglom, definitivno...ne bih da rizikujem), vec resicu 3x na lijevo i 1x na desno uvo, pishtoljem...Bjeshe to prije 3 godine...
Nisam znala da i to moze biti opasno...

Pa sta ima veze. Ja sam i hrskavicu i obrvu i bradavicu busio sam. Samo je bitno da bude sterilno, i da znas sta radis.
@cayca
Makar jedan deo pistolja dodiruje resicu, ili kap neka, ili se aerobno prenese. A i ta mindjusa nije bas najsigurnija, igle sa kojim se busi sterilisu proizvodjaci gama radijacijom i pod kontrolom vlade je. A i igla je tupa i ona cepa meso a ne busi(sece). I skoro niko ne ocisti lepo uho(jod) i ne nosi rukavice kad busi. Pistolj je prvenstveno napravljen za obelezivanje stoke na farmama, a onda je tek pusten u upotrebu za ljude. I to samo za licnu upotrebu! I da to je resica, zove se lobule.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back