Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Courtney:
Ne kapiram te. Nosis obrnuti krst,a ne znas sta znaci,nosis mindjuse,ne znas sta znace...sto se ne potrudis da saznas malo vise o tim stvarima pre nego sto ih stavis na sebe? A to sto kazes da si darkerka...slusas mozda Sisters of mercy? Ili samo taj isfolirani MTV metal? Mislim nisu Evanescene losi,ali...CISTA KOMERCIJALA,TRUST ME!

Ne vredjaj mi Evanescence! Slusam ja Sisterse sa sve My Dying Bride, Lacrimosom itd. pa volim i Evanescence.

Amy, da neces mozda da izbusis obrvu samo zato sto je i prava Amy ima? Ako je to... da ti kazem da se ona izbusila tek u 21. godini. Pre toga nista nije imala... imam i sliku ako hoces.

sam:shock:
to je extra...ofkors ako znash shta radish;)
pazi samo...to nije za zajebawanje:?
a shta si uradio swojoj jadnoj bradawici?
ja imam na jeziku:mrgreen:
sad trenutno naginjem wishe ka tattoo....

Ma male su mi bradavice, pa sam malo plitko izbusio, nezgodno kad sam radis. Mada ja i komercijalno radim piercinge, i uradio sam jedno 200-300 komada i niko mi se nije zalio, ako izuzmemo slucajeve koji me nisu poslusali o Aftercare-u.

pa zato te i pitam ...lakshe je kad radish nekom drugom...dodushe ja sam samo ushi bushila ortakinji...ali po onome shto su mi prichali ljudi koji to profesionalno rade....najteze je sam sebi.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back