*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
ma, 'ebesh pirsing, chuvaj zdravlje! ((;
javi nam kad uradish tatoo, svidja mi se ideja s okom... 8)
javi nam kad uradish tatoo, svidja mi se ideja s okom... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BlackDragon:Lupas ko otvoren prozor...
Kako si samo bedna i umobolna... I to je cinjenica. I shvati vec jednom da ti nisi kao sav normalan svet.
Da si kao ja bila bi potpuno zdrava osoba koja vodi normalan zivot.

wild_child:Nemadem....
Planirala sam da bushim donju usnu ali sam jako osetljiva na takve stvarcice, pa su mi ovi u piercing studiu rekli da su jako velike sanse da organizam odbaci strano telo i da dodje do nekih komplikacija....
sorry...onda nisam razumela...sorry josh jednom...wild_child:?
Zanimljivo........
Mislim da se sa svojih 19 godina ne racunam u tu kategoriju kojima roditelji upravljaju zivotom.
A da si malo bolje citala i obratila paznju na moje prethodne p0ostove videla bi da je moj post bio ironija ili jos bolje parodija na post Black Dragonice.....:rolleyes:
Rekla sam to milion puta i recicu jos milion!
moji su pludeli kad su videli trecu rupu na levom uvetu

) inace ko zna na sta bih licila
Bliznakinja:Takodje![]()
Drago mi je sto imam u kuci glas razuma (u obliku moje keve) inace ko zna na sta bih licila
![]()

hm...i meni je to primamljivo...ali ..ja sam nice girl!naancy90:ja bih da probusim donju usnu, ali mama bi me skalpirala....

Bliznakinja:Moja keva je iskulirala moje tri nove (sada vec stare) rupice na usima
Bliznakinja:Ivana,pita te moja sestra koliko si platila kad su ti busili hrskavicu.I cime se busi.