Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma samo opushteno...prwo dooobro razmisli GDE cesh da odesh, onda budi sugurna da to ZELISH, udahni duboko...i weruj mi proci ce za 1sec...i onda necesh werowati kako je to ustwari to...i bicesh odushewljena swojim nowim prelepim pirsom :mrgreen:
jel ti sad lakshe ?al stwarno je tako...lupi te adrenalin i gotowo sa sekundicu ;) :mrgreen:

sound_of_my_life:
Mislim zato sto mi se 1000 puta inficiralo prokleto uvo! Sad je ok ali posle 50000 busenja.
A sto se tice straha - ne znaaaam, mozda odem sa drugaricom na leto! (ona jos ne zna za to naravno :lol: )
Pa to je zato sto busis u zlatarama u nesterilnim uslovima. Sa onim medicinkama koje su 90% cink. Pa to je samo sreca ako uspe piercing. Lepo odi u studio, sve sterilno i jos uzmes nesto od titaniuma. Cistis to posle i mazes antibiotsku mast. Nema sanse da se inficira.

Mare, nema bushenja pre braka, dakle - NIKAD. :P

Nensi, ima fotki ali ne dam!
Shalim se, Sonja nas je fotografisala ali neshto ne verujem da cje iko kachiti.
Meni stoji fuj, ali Mileni mnogo sjatkooooooooooo... :mrgreen:

Ko J E B E mame i mede? :p
Zoofili i manijaci. :trep:

Bliznakinja:
Sweet pirs (:
PRELEPE oke !
@ obe ~ tenk juri veliku machku. :D

samo... hm, malko se cakli ovako sa jadnom web camericom slikano... /: inache je obichna kuglica. maja. (:

postala sam narcissssss
beast_smesko.gif

ili cju postati uskoro. ;p svejedno, koji paradox. [:

Sizzlym:
cuti...meni chika doca prepisao bensedine...
LoL
ima da ih preprodajem ;P :D
uF, uF, meni ni to ne bi pomoglo. ;p + shto ne bih mogla progutati... :roll: [inache ne umem da pijem lekove ;ppp]
napravi biznis od toga :mrgreen:
Sizzlym:
bila narcis ili ne ...lep nosic je lep nosic ;) :D
jaooo...
icon_redface.gif

... a sad sam htela da se uslikam josh par puta da potvrdim svoje narcisoidne tvrdnje, ali... glupa kamera, sve je shugavo. 'cje da ostavimo lepe slichice u koloru, pa da vidite vi nashe noseve... ((:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back