"ПИЦУЛА: "Протести у Србији су хрватско прољеће!"

Jbga ti si "Majdan" lutak ne ja. ;)

РС и Додик су луткар Вучића и Србије... Србија посрће и подпуно је изгубила компас слушајући столичњаке РС и Додика

Možeš očekivati da te nagrade što rušiš svoju zemlju i dobiti pohvale od Picule i ostale bulumente.

Теби је подпуно небитно што су пленуми одбили сарадњу ..чак и разговор са Пицулом ?

Жалосно

Ma pusti to, nego kako ti ne osećaš da je režim protiv tebe.
Sećaš se da je av davno prozvao intelektualni elitu i rekao da nisu neke ljudine.
A sad su mu neprijatelji profesori, dekani, rektor, studenti, dakle, inteligencija. Režim je dakle antiintelektualan, protiv sloja društva kojem sam pripadaš! Kako ti to nije palo na pamet? :cool:
А што ми не одговориш на питање, већ се служиш флоскулама и лажима твојих слободних медија и слободних новинара?

А ко су то слободни, а ко неслободни новинари? Да ли су слободни новинари само они који пропагирају, 24/7, нацистичку пропаганду, мржњу према Србима и, наравно, лажи? Наведи ми било шта са N1 и NoveS да је истина, да није мржња до Срба и да није усмерено против Србије ... Изволи - чекам ...

Откада је захтев протеста 'УХАПСИТЕ ЛОПОВЕ УБИЦЕ И ЛАЖОВЕ' усмерено против Срба и Србије ?

Poslednja izmena:
Tixi misli da je srbija vučić :hahaha:

Ко му даје сендвић . чевапе. КОООО МУ ДАЈЕ СЕНДВИЋЋЋ ЧЕВАПЕ

images

КПЦТАХ алијас KPCTAH ...интелектуалан ....:hahaha:
Крстан, својим крштеним именом и презименом часних предака увек и на сваком месту потписујем и стојим иза сваке речи коју напишем. Никада у животу нисам написао нешто што је лаж, било каква пропаганда, демагогија, а камо ли, не дај Боже, нешто што је против мог народа, моје вере и моје отаџбине. Такође, и тиме се доказује храброст и интелектуална дореченост, никада нисам подржао оне који су против мог народа, вере и отаџбине ...

Крстан, својим крштеним именом и презименом часних предака увек и на сваком месту потписујем и стојим иза сваке речи коју напишем. Никада у животу нисам написао нешто што је лаж, било каква пропаганда, демагогија, а камо ли, не дај Боже, нешто што је против мог народа, моје вере и моје отаџбине. Такође, и тиме се доказује храброст и интелектуална дореченост, никада нисам подржао оне који су против мог народа, вере и отаџбине ...
Kada mi neko priča o veri i poštenju ja se odmah uhvatim za novčanik dal je tu :kafa:

Ко му даје сендвић . чевапе. КОООО МУ ДАЈЕ СЕНДВИЋЋЋ ЧЕВАПЕ

images
Није, наравно, Србија Вучић, али Србија се поноси својим председником Вучићем, јер је часно представља, опоравља и сваколико је чини успешнијом и достојанственијом државом ...Мало ли је?

Дијагноза. Вербо скрибо пролапсизам.

na godisnjem sam :cool:

.... и тезгариш за кинту ....по форуми

Ако већ желиш да полемишеш са мном онда ми оспори оно што и како пишем, а не да се бавиш вређањем некога ...

Да полемишем ? :hahaha: ...Ти 'полемишеш' ? Ти си 'увређен' ?

Ајде .##%$/#(#/#..у троскоцима....

.... и тезгариш за кинту ....по форуми

Да полемишем ? :hahaha: ...Ти 'полемишеш' ? Ти си 'увређен' ?

Ајде .##%$/#(#/#..у троскоцима....
Опростите, ако сам Вас увредио истином ...Такви паламуде, а не знају да полемишу ...То је за оне који они нису и никада неће ни бити - интелектуалце ...

Ако већ желиш да полемишеш са мном онда ми оспори оно што и како пишем, а не да се бавиш вређањем некога ...
Krki, nemamo dva života da ih trošimo na osporavanje onog što si ti u stanju da napišeš. :lol:

Evo, npr. ovo:
Србија се поноси својим председником Вучићем, јер је часно представља, опоравља и сваколико је чини успешнијом и достојанственијом државом ...Мало ли је?

:rotf:

Krki, nemamo dva života da ih trošimo na osporavanje onog što si ti u stanju da napišeš. :lol:

Evo, npr. ovo:
Србија се поноси својим председником Вучићем, јер је часно представља, опоравља и сваколико је чини успешнијом и достојанственијом државом ...Мало ли је?

:rotf:
Зар то није истина? Докажи да нисам у праву и да већинска Србија не подржава Вучића? Наведи ми било чије истраживање јавног мњења у Србији да нисам у праву ...

Зар то није истина? Докажи да нисам у праву и да већинска Србија не подржава Вучића? Наведи ми било чије истраживање јавног мњења у Србији да нисам у праву ...
Podrška na ulici je nešto što studenti imaju, a on nema ni upola toliko. To se golim okom vidi.

Podrška na ulici je nešto što studenti imaju, a on nema ni upola toliko. To se golim okom vidi.
Која подршка - зар сте слепи код очију? У вароши Ужицу, мада сте то данима најављивали, плаћали и обећавали све и свашта, није се сакупило више од 3000 идиота који су јавно напали полицију, која је била ту да ту багру штити од народа ... Зар стварно мислиш да ће то проћи некажњено и да ће све то народ у Србији и даље моћи да трпи?

priznaj da radite za Vucica

sa ovakvim metodama ne da necete nikad da ga srusite nego cete mu dati pojas za spasavanje i dodatnih 20 godina vlasti

Jer kad vas obican narod vidi kakvi ste, on kaze sebi, jeste ovaj vucic **** najgore al ko bi rekao ima jos gorih od njega.

Back