Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Par puta mi se desilo.. Krenemo u akciju..ona ga malo blajvne ja polizem picu, al' onda izgubim volju za heksanjem! E tad mi jedino nadodje dilema ... da li je zadovoljiti ili ispasti licemer (ako ne mogu ja neces ni ti)?!
Sta raditi u takvim situacijama?
Par puta mi se desilo.. Krenemo u akciju..ona ga malo blajvne ja polizem picu, al' onda izgubim volju za heksanjem! E tad mi jedino nadodje dilema ... da li je zadovoljiti ili ispasti licemer (ako ne mogu ja neces ni ti)?!
Par puta mi se desilo.. Krenemo u akciju..ona ga malo blajvne ja polizem picu, al' onda izgubim volju za heksanjem! E tad mi jedino nadodje dilema ... da li je zadovoljiti ili ispasti licemer (ako ne mogu ja neces ni ti)?! Sta raditi u takvim situacijama?