Peugeot 508 ili Citroen C5

jaa886

Početnik
Poruka
38
Pozdrav!
Sta mislite, Peugeot 508 ili Citroen C5?
I jedan i drugi imaju motor 2.0, 103 kw.
Citao sam malo po internetu, oba modela hvale, ne navode im neke velike mane.
C5 je nesto jeftiniji pa iz tog razloga mozda mi je i primamljiviji.
Ima li neko iskustva sa nekim od ovih auta?

Auto izgleda jako lepo, baš lepo, koliko je udoban ne znam, nisam se vozio, ali ono što je bitnije od obe stvari navedene je pouzdanost. Kakav je na duže staze? Pri čemu ne mislim duže staze 20 godina, nego bar 5.
ja sam od pežoa imao samo pežo 106xn pre oko 25 godina i odličan je bio, u toj klasi.
ovaj sam samo viđao na ulici.

Pozdrav!
Sta mislite, Peugeot 508 ili Citroen C5?
I jedan i drugi imaju motor 2.0, 103 kw.
Citao sam malo po internetu, oba modela hvale, ne navode im neke velike mane.
C5 je nesto jeftiniji pa iz tog razloga mozda mi je i primamljiviji.
Ima li neko iskustva sa nekim od ovih auta?
Isto a nije isto :) ..Peugeot 508 malo lakši malo zivlji malo ekonomicniniji i malo pouzdaniji a po meni i malo lepsi ..To ti i cena polovnih govori ..

ja sam imao 306 prije 20ak, to mi je bio prvi i zadnji francuski automobil ikad. osim za prodaju, tad uzmem, jer uvijek ima idiota koji kupuju francuske automobile.
Naravnom, te sve polovnjake iz uvoza sa pola miliona kilometara kome naši ološi prevaranti od preprodavaca vrate kilometražu i operu kiselinom
može samo težak idiot da kupi.

Mi smo pre par dana vratili nekoliko godina star citroen c3 koji je kupljen nov kod nas. Automobil nije rentabilan troši 8-10 litara benzina i ulje isto troši od prvog dana.

Ide na prodaju. Na satu ima 42.000 km i neka budala će ga sigurno kupiti.

Mi smo pre par dana vratili nekoliko godina star citroen c3 koji je kupljen nov kod nas. Automobil nije rentabilan troši 8-10 litara benzina i ulje isto troši od prvog dana.

Ide na prodaju. Na satu ima 42.000 km i neka budala će ga sigurno kupiti.
Ti kad si pametan sigurno imas pare da kupis mercedesa ili audija. Pusti nas budale da se patimo sa francuzima a ti se pridruzi svojoj rasi.

Back