- Poruka
- 50.287
Kao prvo Petrohemija je jos uvek jedan od najvecih zagadjivaca i trovaca u Srbiji i nemoj vise da lazes da je manji zagadjivac od recimo pancevacke toplane!
Kao drugo,Petrohemija jeste najveci izvoznik ali i najveci gubitas u Srbiji,delom zato sto finansira vlast na razne nacine a vecim delom zato sto nije placala NIS-u sirovi benzin!Pa zamisli...ti imas fabriku vocnih sokova,od mene kupujes voce a neplacas mi ga...i ti si onda kao uspesan proizvodjac!Uz put ne placas ni gas koji koristis u proizvodnji i ne placas jos sto sta ali zato radnicima delis debele plate da bi cutali i radili!
Kao trece...zasto su Amerikanci zabranili vladi Srbije da pregovara sa Irancima kao potencijalnim i mogucim kupcima Petrohemije?
Ne lažem,ne kradem,ne ubijam...
Ovo o čemu ti pričaš su neproverene,neistinite informacije koje plasiraš tek da bi
nešto rekao ili si samo odgledao dnevnik i izveo neke šture zaključke.
Ono što ja želim da naglasim to je da je veoma čudno da kompanije koje u Srbiji posluju
sa velikim profitima ( petrolejske, farmaceutske, železnica, aeroprevoz..) u Srbiji prave enormne gubitke...
Cene njihovih usluga su i više nego evropske,a plate zaposlenih daleko ispod evropskog proseka...
I u čemu je onda problem?
Da nije u velikim kradjama?
Nije teško izvesti pravi i istiniti zaključak...
Što se ekoloških problema tiče,već sam rekla i stojim iza toga da su to samo napumpane
informacije,sistematski plasirane sa ciljem da se gašenje takvog postrojenja što lakše i bez posledica,provuče pred nosom javnosti...