Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeele:meni kako su opisali lingvistiku uopste nije zvucalo kao glupo!
prosle godine su izucavali vilovnjacki/vilenjacki jezik iz lotr-a i stariji jezik iz silmariliona...
(inace na nekoj americkoj akademiji, ima poseban odsek koji se zove Tolkien i na njemu zapravo uce napamet sav njegov rad i izucavaju jezike patuljaka i slicno...)
sad da me neko sa ladje vidi...![]()
u svakom slucaju, meni zvuci k'o da se rade mnoge zanimljive stvari!
doduse meni je sve zanimljivo od nauka tamo navedenih...mozda i nisam primer pogodan za diskusiju...
ukusi su razliciti...
Rrrrrr!!!:Wow! :shock:
'Ej, a tu neko spomenu neki test po doloasku u Petnicu...? Nikada nisam bila u tamo i kontam da ce biti odlicno, ali...nemam pojma kako, sta, kada, koliko... Pomooooooc! :-D
DkJm:Moze se lako desiti da je i na vasim seminarima isto kao i na hemiji...
Mi uvek kod "prvaka" imamo taj test kako bi se prikupila jos koja informacija o ucenicima, jer ih je nakon prvog seminara potrebno "razrediti"!
PoZz
hemicari:DkJm, nemoj da dajes dezinformacije! Test koji se radi na pocetku UOPSTE ne utice na "razredjivanje", tj. na to ko ce ponovo biti pozvan na seminar. To samo pomaze da znamo koliko polaznici znaju i kako da se postavimo. I ne prikupljaju se informacije o pojedinacnim ucenicima, vec o celoj grupi.
Naravno, ako neko uradi test odlicno, to mu je veliki plus. Ali ako ga neko uradi lose, nije strasno. Vazno je samo da zeli da nauci i napreduje.
!DkJm:Slazem se sa vama, naravno...
Ovo sam napisao jer sam tako cuo od saradnika, ne jer je to moje misljenje... Znam da kod nas jako utice i seminarski!
!Khm, khm! Nisu lingvistichari nego lingvisti!Rrrrrr!!!:He he, kontam, kontam.... A ko radi sa lingvisticarima od '' velikih ''? :-D
tu su ti Mira, rukovodilac, i desetak saradnika, studenata Filoloshkog faxa. Mira je jedno preslatko stvorenje, a i saradnici su super. Znaju da budu vrrrlo oshtri oko radova, ali, to valjda treba tako...
U principu su jako dostupni i spremni da odgovore na sva pitanja. (Pitaj, pitaj, pitaj obavezno kad neshto nije jasno
)
i ja nabavile sve... Jedna od tih knjiga bio je Uvod u opshtu lingvistiq Ranka Bugarskog, i ja sam uzela jednom da chituckam, kao, da vidim o chemu se radi... Odushevila sam se... I eto mene na lingvistici jeele:o boze, jos su javni rezultati...
i zar ima onih koji izvise radi ogranicenosti mesta?
U moje vreme se to zvala vezbaonica.hemicari:Nazalost, da. Mi na hemiji na zimskom seminaru imamo oko 25-30 polaznika, ali na vezbovni mozemo da pozovemo samo polovinu, posto nema mesta u laboratoriji. Ne znamo koliko je to problem na ostalim seminarima, koji mogu sve da odrade u ucionici ili na terenu.
Rezultati testa nisu javni, objavljuju s epod siframa. medjutim, polaznici obicno jedni drugima sam i kazu koja im je sifra tj, koliko su imali poena.
v.v.ilic:U moje vreme se to zvala vezbaonica.![]()
![]()
![]()

Hocju da chujem opshirnije utiske!Rrrrrr!!!:Uh...pa, bilo je cupavo. Crkla sam...i super mi je bilo i...nadam se da cu ici na prolecni...![]()