S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.061
1000 godina nakon pada naprednjaka s vlasti, narod ce se i dalje pitati: "Zasto nisu uhapsili tog Pajtica kad je toliko krao", ali odgovora nece biti. Istina je negde tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta nas bre ovde u Srbiji briga dal Slovenci ili Hrvati hoce da se odvoje,raspisali referendume i odvojili se ,to je njihova stvar, nisu se ni oni mesali u to sta cemo mi u Srbiji raditi sa svojom drzavom i dal cemo praviti SRJ ili sta vec , sto Makedonci nisu imali hiperinflaciju zbog ocepljenja Slovenije ?Tih koji su se bunili su bili puni logor... zatvori. A "narod" koji se buni ne postoji, narod nije neko biće sa svojim umom, takve parole ostavi za sledeće izbore... za one koje izbori sa ovakvim političarima mogu da zanimaju.
Teroristi su imali izbore u kojoj to državi? I onda su uzeli (od ranije obezbeđeno oružje) i napali vojsku i civile. Odličan način da se obezbedi demokratija.
Znači tvoje ubeđenje je dovoljno da znaš da su izbori bili namešteni?
Niko nije platio stan 3DM. Ljudi su ceo svoj život odvajali za stanove i to višestruko.
DOS je sklonio kriminal sa ulica... na daleko viši nivo.
1000 godina nakon pada naprednjaka s vlasti, narod ce se i dalje pitati: "Zasto nisu uhapsili tog Pajtica kad je toliko krao", ali odgovora nece biti. Istina je negde tamo.
Шта брига Сарајево за Бања ЛукуSta nas bre ovde u Srbiji briga dal Slovenci ili Hrvati hoce da se odvoje,raspisali referendume i odvojili se ,to je njihova stvar, nisu se ni oni mesali u to sta cemo mi u Srbiji raditi sa svojom drzavom i dal cemo praviti SRJ ili sta vec , sto Makedonci nisu imali hiperinflaciju zbog ocepljenja Slovenije ?
Ovo je kalsično ponašanje onih koji na forumu gube tlo pod nogama - da pokušavaš nekome koga ne poznaješ da podmetneš. Opet si lupio glavom u zid. Nema propagande, već istina i to ona koju sam ja doživeo. Meni dovoljno. Da li je bilo loše 90-ih?Naravno da jeste, zato sam i glasao za DOS (tada i nikad više nisam izašao na izbore), zato sam bio tog oktobra pred skupštinom, ali se nisam zanosio da sam spontano tamo došao, već zbog poziva opozicije. A opozicija je zvala narodm jer su znali da nemaju dovoljno glasača za legalnu smenu vlasti (to tada nismo znali, naravno).
I šta smo uradili i dobili? Smenio se Milošević, ODS pokazao svu licemernost kad su potpisali da se Milošević neće izručiti, a onda ga spakovali i poslali. Pljunuli su na svoju reč i potpis i pokazali kakvo je zlo došlo u Srbiju.
A koja su moja lična iskustva... pa napisao sam ti, ali je suština da ja nisam politički pion koji slepo sluša vođu. Nisam imao materijalnih interesa da bih podržavao jedne ili druge. A svi su pokazali da između njih nema razlike, tom tvom spontanom narodu spontanom narodu je svejedno da li je Milošević, Koštunica, Tadić, Nikolić...
I promena se nije desila zbog ljudi koji su ostali, jer bi ih malo suzavca i par autobusa policije rasteralo, kao i svaki put, već se desila zbog dogovra DOS-a koji su napravili u nekim ambasadama.
06. октобар није свануо али је битно променити диктатора, кад неће да оде сам онда на његов начин, силом.
06. октобар није свануо али је битно променити диктатора, кад неће да оде сам онда на његов начин, силом.
Vucic je jos veci diktator od SM-a, a i Tadic je u svoje vreme dobrano uzurpirao vlast.
Свануо је итекако! Са првим јутарњим зрацима наоружане банде су почеле да заузимају сва места на којима се вртела лова.
Дошли је на изборима, неће народ да гласа за друге..
Ne, sada ipak imamo višestranačje.Vucic je jos veci diktator od SM-a
Ти мени подмећеш јер ме називаш спамером, причаш о субјективном доживњају Петог Октобра из своје визуре као да само таква постоји и ниједан друга.Одрасти човече.
Пети Октобар је успео не због људи који су окренули леђа и отишли него због људи који су остали.Читав дан и читаву ноћ док се ситуација није рачшистила, и знам шта је било јер сам био у граду.
Џаба договори са амбасадама кад оне не држе војску и полицију.Ово је био протест као ниједан други до сада, никада се српска полиција није до сада сусрела са оволиким бројем људи које није могла да контролише.
А зна се које био полиција, ни Слоба ни амбасаде, већ Легија.
Нећеш успети са ниподаштавањем овог веома битног датума за српску историју ни ти било нико други, јер то је дан када је срушен и отеран Слободан Милошевић, очајна верзија друга Тита и још очајнији југословенски војсковођа, кад раније генерације нису успеле да склоне Тита, јер им је наравно било до јаја и лези леба да те једем, ова касније је скупила снагу и склонила диктатора.
Ne, sada ipak imamo višestranačje.

Nista se ne menja osim likova. Jedni odlaze obogaceni, a mi biramo nove pljackase. Zato i imamo stalne budzetske deficite i nova inostrana zaduzenaja.Ne, sada ipak imamo višestranačje.
Ali u pravu si da SNS ima lične tendencije ka totalitarizmu, i da ih jedino Briselska Čizma prisiljava da daju narodu slobodu.