Петнаест година од петооктобарских промена

Zato i treba da zahvališ DS-u što je zaustavio dugogodišnje ratove i sankcije.

Ali povrh toga je doveo i do snažnog ekonomskog rasta, i otvaranja ka svetu.
DS mogu da zahvalim samo na tome kako bi kao negativan uzor vaspitavao decu. Lepo prstom uperiš u DS i kažeš detetu " Ovo ne treba da postaneš kada porasteš, to je lopov, lažov, propalica...itd", to je jedino što se može napraviti od kompletnog DOS-a

kakvo brkanje datuma, 2001. poražen OVPBM

Nije o tome reč, već o brkanju baba i žaba. Kako misliš da te neko ozbiljo uzme u razmatranje, kad govoriš o različitim periodim? Misliš li da bi DOS izbegao razbijanje SFRJ i ratove da su tad bili na vlasti, ili bombardovanje? Čak ni onaj klovn Đinđić ne bi mogao drugačije da odigra.

Nije o tome reč, već o brkanju baba i žaba. Kako misliš da te neko ozbiljo uzme u razmatranje, kad govoriš o različitim periodim? Misliš li da bi DOS izbegao razbijanje SFRJ i ratove da su tad bili na vlasti, ili bombardovanje? Čak ni onaj klovn Đinđić ne bi mogao drugačije da odigra.
Pa on je pozivao NATO da jače bombarduje Srbiju i svoj narod ???

Zaboravio si šta je radio Protić u centru Beograda, u policijskoj stanici? Šta je bilo ispred zgrade RTS-a? Ti događaji su ti nekako zamućeni, izgleda?
Kasnije suu krrali nameštaj i tepihe iz skupštine, niko za to nijeee odgovarao, plaše se da ih eko ne pozove na sud za lopovlluk narodne imovine.

A zamisli Džo bagerista, čuveni pokretač DOS-a, zapalio u Nemačku i tamo živi i radi, rekao da se više nikada neće vratiti u Srbiju, otišao kao azilant, pobegao od svojih :ceka:

OLUPANI,

Да ли си ти само тупав или баш ништа не знаш о томе о чему брљавиш?

1. "Милошевићеви" кадрови су преживели праву голготу пред најездом ДОСманлијског неписменог олоша!
Преко 40.000 стручњака је уклоњено са позиција у привреди, у првом реду инжењера и технолога
и економиста, што је довело до колапса привреде!

2. "reformise drzava i smanji bitokratija" - Ово је већ за антологију глупости!

ЦЕО ДРЖАВНИ АПАРАТ до 5-ти "листопада", бројао је мање од 9.000 људи! ПОД ДОСманлијама,
тај број је нарастао на 42.000 разног паразитског башибозлука са "СЕГА_МЕГА" дипломама!

3. ПРОПАСТ ПРЕДУЗЕЋА настала је са УПАДОМ ДИВЉАКА који су себе називали "КРИЗНИ ШТАБОВИ"!

ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА ЈЕ -Да ли сте ви надобудни АНАЛитиЋари, само преспавали догађаје,
или сте бестидно тупави лажови?

Od kada srpska privreda ima strucnjake? Jel su to oni strucnjaci koji 20 godina nisu uspeli da na Jugicu naprave vrata koja se normalno zatvaraju? Sve sami partijski kadrovi nasledjeni iz socijalisticke ere. Cast izuzetcima.

Ne branim DOS. Prezirem ih. Ali apsurdno je braniti SPS-JUL-SRS... i pricati o njima kao o nekim patriotama i spasiocima.

Kao sto je i apsurdno raspravljati ko je bolji ili gori. Drugacije je bilo vreme, drugaciji sticaj okolnosti... 90e su iznedrile krimose, svercere, gologuze pevaljke, tajkune... kojima su se svi divili i bili uzor mladima. Dafina, Jezda, Miskovic, Milan Beko, Kostic... Ozakonjena je pljacka i naroda i drzave. Posle su dosli na vlast ljudi koji su sve to oberucke prihvatili, usavrsili, unapredili i umotali u oblandu prosperiteta, razvoja, demokratije...

A i jedni i drugi su samo nasledili sistem koji je poceo da se razvija pre 90ih. U drustvenim firmama svi su krali. Od cistacice do direktora. Nije moglo u tom obimu i toliko javno jer je postojala kakva takva kontrola. Sa pocetkom rata, raspada SFRJ i starog sistema stvorio se vakum koji obicno popune najgori.

Poslednja izmena:
Danasnji dan je mnogo lepsi od onog 5 Oktobra 2000 godine.:gace:
To je zato što je DS stvorio mnogo bogatstva za narod u periodu 2000-2012.

Devizne rezerve 2000. su iznosile 0 milijardi, a zaslugom Demokratskog bloka skočile su na 10 milijardi.

Nažalost, nesposobna stranka SNS je već uspela da uništi dobar deo tog blaga, i sada su uveli smanjenje plata narodu.

Od kada srpska privreda ima strucnjake? Jel su to oni strucnjaci koji 20 godina nisu uspeli da na Jugicu naprave vrata koja se normalno zatvaraju? Sve sami partijski kadrovi nasledjeni iz socijalisticke ere. Cast izuzetcima.

Ne branim DOS. Prezirem ih. Ali apsurdno je braniti SPS-JUL-SRS... i pricati o njima kao o nekim patriotama i spasiocima.

Kao sto je i apsurdno raspravljati ko je bolji ili gori. Drugacije je bilo vreme, drugaciji sticaj okolnosti... 90e su iznedrile krimose, svercere, gologuze pevaljke, tajkune... kojima su se svi divili i bili uzor mladima. Dafina, Jezda, Miskovic, Milan Beko, Kostic... Ozakonjena je pljacka i naroda i drzave. Posle su dosli na vlast ljudi koji su sve to oberucke prihvatili, usavrsili, unapredili i umotali u oblandu prosperiteta, razvoja, demokratije...

A i jedni i drugi su samo nasledili sistem koji je poceo da se razvija pre 90ih. U drustvenim firmama svi su krali. Od cistacice do direktora. Nije moglo u tom obimu i toliko javno jer je postojala kakva takva kontrola. Sa pocetkom rata, raspada SFRJ i starog sistema stvorio se vakum koji obicno popune najgori.

Slažem se za "stručnjake" ali je u pravu za jedno - od 5. oktobra , parazita na državnim jaslama je neuporedivo više nego za vreme SPS!
Zbog njih se zadužujemo stotine miliona evra svake godine, neki ekonomisti su tvrdili čak i 800 000 000 evra / godišnje !

To je zato što je DS stvorio mnogo bogatstva za narod u periodu 2000-2012.

Devizne rezerve 2000. su iznosile 0 milijardi, a zaslugom Demokratskog bloka skočile su na 10 milijardi.

Nažalost, nesposobna stranka SNS je već uspela da uništi dobar deo tog blaga, i sada su uveli smanjenje plata narodu.

Nemoj da preterujes i Tadic ti se smeje kako su skocile te silne milijarde........:D

546065_tadic-03rasfoto-ognjen-radosevic_ff.jpg

Данас је био 5 Октобар. На данашњи дан, 1813 године, Турци су поново ушли у Београд и први српски устанак је сломљен, па је клање и убијање Срба отпочело. Из Србије је тад избегло око 100 000 душа у Аустрију. Тиме је прва фаза српског ослободилачког рата завршена.

Slažem se za "stručnjake" ali je u pravu za jedno - od 5. oktobra , parazita na državnim jaslama je neuporedivo više nego za vreme SPS!
Zbog njih se zadužujemo stotine miliona evra svake godine, neki ekonomisti su tvrdili čak i 800 000 000 evra / godišnje !

ovaj nick i ne krije da nista ne znao socijalizmu

mi bre koiko smo napravili ovi ne mogu ni da okrece

Poslednja izmena:
Tepih-kleptoman некоме да каже да је џибер?!?

Врати ТЕПИХ, који си "клепио", кад ти лепо кажем! ;)
Ne nekome, vec obicnom seoskom dziberu koji ne ume normalno da rasopravlja vec mu je prostakluk najvece i najjace INTELEKTUALNO oruzje. I, ne podmeci svoje slike sa kojima si se pre 15. godina DICIO.

Poslednja izmena:
DS mogu da zahvalim samo na tome kako bi kao negativan uzor vaspitavao decu. Lepo prstom uperiš u DS i kažeš detetu " Ovo ne treba da postaneš kada porasteš, to je lopov, lažov, propalica...itd", to je jedino što se može napraviti od kompletnog DOS-a

kako onda shvatiti oficirskog sina koji je posle petog oktobra usao u ldp?

sta e njemu otac pricao?

sta je njegov otac video u vojsci od visih cinova?

ds kao ib nekada

ovaj nick i ne krije da nista ne znao socijalizmu

mi bre koiko smo napravili ovi ne mogu ni da okrece

Vi koliko ste g0fana napravili, ni Sava i Dunav ne mogu da odnesu

- - - - - - - - - -

kako onda shvatiti oficirskog sina koji je posle petog oktobra usao u ldp?

sta e njemu otac pricao?

sta je njegov otac video u vojsci od visih cinova?

ds kao ib nekada

A šta je tu čudno ? JNA oficiri nikad nisu bili ni Srbende ni neki kvalitetni ljudi.
Nije ni čudo što pola izdajničkog NVO sektora i novih tajkuna vuku partijsko poreklo. Sve se menja, dresovi i ideologije ali jedno ( kod takvih ) uvek ostaje isto - uvek su na strani koja bolje plaća. Gomna su to

Nije brkanje baba i žaba, pišemo o tome šta je bilo posle 05.X i šta je DOS uradio po istom pitanju dakle pokušaj seceije teritorije i šta je uradio SPS, sa zaključkom da je DOS vladao ni godinu dana do tada.

Možda bi bilo krvavije, a možda bi bilo plišanije.Ne možemo znati nikako.

- - - - - - - - - -

Zaboravio si šta je radio Protić u centru Beograda, u policijskoj stanici? Šta je bilo ispred zgrade RTS-a? Ti događaji su ti nekako zamućeni, izgleda?

Šta šta je bilo, dogodio se narod.

A ranije je trebalo da se dogodi.

10 godina izgubljenih ratova, sankcija, sprega mafije i države i smeta ti Milan Protić.Extra.

- - - - - - - - - -

Evo Bole i tebi Srećan Peti Oktobar

hiperinflacija%201994%20srj%20dinar.jpg

Vi koliko ste g0fana napravili, ni Sava i Dunav ne mogu da odnesu

- - - - - - - - - -

A šta je tu čudno ? JNA oficiri nikad nisu bili ni Srbende ni neki kvalitetni ljudi.
Nije ni čudo što pola izdajničkog NVO sektora i novih tajkuna vuku partijsko poreklo. Sve se menja, dresovi i ideologije ali jedno ( kod takvih ) uvek ostaje isto - uvek su na strani koja bolje plaća. Gomna su to

neka se nick ne zanosi da komunikujemo. ne

ja sa cro i dos ne komunikujem dok se ne predaju

Nije brkanje baba i žaba, pišemo o tome šta je bilo posle 05.X i šta je DOS uradio po istom pitanju dakle pokušaj seceije teritorije i šta je uradio SPS, sa zaključkom da je DOS vladao ni godinu dana do tada.

Možda bi bilo krvavije, a možda bi bilo plišanije.Ne možemo znati nikako.

- - - - - - - - - -

Šta šta je bilo, dogodio se narod.

A ranije je trebalo da se dogodi.

10 godina izgubljenih ratova, sankcija, sprega mafije i države i smeta ti Milan Protić.Extra.

- - - - - - - - - -

Evo Bole i tebi Srećan Peti Oktobar

hiperinflacija%201994%20srj%20dinar.jpg

Kakav narod? Kome prodaješ te parole? Bio sam tog nesrećnog dana ispred skupštine, željan promena, ali ne i nasilja i pljačke. Da, DOS je došao na vlast nasiljem i pljačkom, revolucijom isdto kao i komunisti tamo neke 45-te. Samo je njihova snaga bila manja, pa je i revolucija bila manja sa manjim žrtvama. Kad sam video da skupština gori, stao sam (sa celim društvom koje bilo pred skupštinom tog dana) razočaran. Nakon nekog vremena su krenuli lopovi da prolaze sa ukradenim stolicama i slikama. Tog trenutka smo se okrenuli i vratili kućama. Mi smo bili "narod" ali se mi nismo desili. Desili su se lopovi i nasilnici, poput pomenutih koji su naoružani upali u zgradu policije, pucali ispred zgrade televizije, zapalili skupštinu kako bi prikrili rezultate izbora... a koliki su lopovi videli smo tek kasnije, kroz godine vlasti DOS-a i DS-a. NAravno, ovi danas su samo njihova ekstenzija, kad se vidi ko je sve prešao iz tog DOS-a u SNS.

Kakav narod? Kome prodaješ te parole? Bio sam tog nesrećnog dana ispred skupštine, željan promena, ali ne i nasilja i pljačke. Da, DOS je došao na vlast nasiljem i pljačkom, revolucijom isdto kao i komunisti tamo neke 45-te. Samo je njihova snaga bila manja, pa je i revolucija bila manja sa manjim žrtvama. Kad sam video da skupština gori, stao sam (sa celim društvom koje bilo pred skupštinom tog dana) razočaran. Nakon nekog vremena su krenuli lopovi da prolaze sa ukradenim stolicama i slikama. Tog trenutka smo se okrenuli i vratili kućama. Mi smo bili "narod" ali se mi nismo desili. Desili su se lopovi i nasilnici, poput pomenutih koji su naoružani upali u zgradu policije, pucali ispred zgrade televizije, zapalili skupštinu kako bi prikrili rezultate izbora... a koliki su lopovi videli smo tek kasnije, kroz godine vlasti DOS-a i DS-a. NAravno, ovi danas su samo njihova ekstenzija, kad se vidi ko je sve prešao iz tog DOS-a u SNS.
Potrebo je već više ostaviti taj peti oktobar na djubrištu i krenuti dalje....

Kako kakav narod ? Onaj opljačkan, uništen i satanizovan.

Pa ko je opljačkao narod preko stare devizne štednje, preko Jugoskandika i Dafine, kupovao stanove za 3 DEM-a zbog hiperinflacije, sve ratove izgubio ,sve izbore pokrao i varao.

Izborna volja naroda je počela da se prekraja još 1996. kada su uhvaćeni u krađi, a pošto nisu umeli sami da siđu sa vlasti kako treba izbornom voljom građana, dogodio se narod.

Kako Srbi imaju kratko pamćenje to je neverovatno.

Da ponovim, "narod" se ne dešava, već dolazi do organizovanih okupljanja ljudi. Da li misliš da smo svi mi slučajno izašli, eto javilo nam se baš taj dan da izađemo?
Ko je dao pare Dafini i ostalima zaslužio je da ga opljačkaju, jer je bio alav i glup. Kratko i jasno. Niko nije kupovao stanove za 3 DM, to je laž. Svi stanovi su godinama otplaćivani, a zanimljivo je da su u porodici za stan uplaćivali po dvoje, troje ili četvoro, a dobijali su jedan stan. Ako tako posmatramo, stanovi su bili veoma skupi. Ko je trebao da siđe sa vlasti, kad su rezultati izbora bili spaljeni? Ta revolucija je bila organizovana i nemašanje policije i vojske je bilo dogovoreno. Najgore je što neko možda misli da je SPS otišao sa vlasti, ali ako pogledamo kasnije događaje, ispada da je SPS partija koja je uvek nekim delom učestvovala u vlasti.
Preskočio si one neprijatne delove, gde spominjem prevare i kriminal čelnika DOS-a, zašto?

Back