Петнаест година од петооктобарских промена

A sta nam je donelo uvlacenje u boolju zapadnjacima u zadnjih 15 godina? Da su Draskovic i Djindjic kojom nesrecom dosli na vlast 1991. Kosovo bi otislo bez ispaljenog metka, zajednicke drzave sa Crnom Gorom ne bi ni bilo, a republika Srpska ne bi ni postojala.

драшковић је 91ве био спо и регрутовао момке за српску гарду.

Imaš izbor da kupiš.Kod Slobe nisi imao.

Imas izbor po vecim cenama nego u Nemackoj. A to sto nasi poljoprivrednici propadaju uopste nije bitno. :roll:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/561056/SNS-Pajtic-i-Djelic-potpisali-katastrofalni-SSP

images

Da su Draskovic i Djindjic kojom nesrecom dosli na vlast 1991. Kosovo bi otislo bez ispaljenog metka, zajednicke drzave sa Crnom Gorom ne bi ni bilo, a republika Srpska ne bi ni postojala.
Hoćeš reći, ne bi se desio nijedan rat niti Sramni Genocid da je Šutanovac na vreme poslušan.

Pa to je najgora optužnica za Nikolića i njegove slobiste.

A sta nam je donelo uvlacenje u boolju zapadnjacima u zadnjih 15 godina? Da su Draskovic i Djindjic kojom nesrecom dosli na vlast 1991. Kosovo bi otislo bez ispaljenog metka, zajednicke drzave sa Crnom Gorom ne bi ni bilo, a republika Srpska ne bi ni postojala.

Pa recimo da nisi sad u kontejneru nego si na internetu i računaru, za početak.

Pa recimo da nisi sad u kontejneru nego si na internetu i računaru, za početak.

To sto pises su nebuloze i demagogija.

Radnici u firmama poput Apatinske pivare koje su privatizovane po Milosevicevom zakonu o privatizaciji su prosperirali zato sto su dobili besplatne akcije, a u onim firmama koje su privatizovane po Djindjicevom zakonu radnici su dobili sipak. DOS je doneo samo pljacku i bedu.

Imas izbor po vecim cenama nego u Nemackoj. A to sto nasi poljoprivrednici propadaju uopste nije bitno. :roll:

Cene su više jer država Srbija izmišlja namete kako bi nahranila parazite koji bleje u njeno ime.

A što se tiče poljoprivrednika - nek propadnu, kad već pominješ.Uzmu lovu i potroše na kocku i drogu, baš njega briga oćel da rodi ili jok.

Poslednja izmena:
Где год се појавио Отпор/Канвас, остала је разорена земља, пустош и јад:

СР Југославија, Грузија, Украјина, Либија, Сирија...

Сигурно сам нешто испустио, а да, Македонија им је исклизнула из чељусти, али сада "избеглице" довршавају посао.

To sto pises su nebuloze i demagogija.

Radnici u firmama poput Apatinske pivare koje su privatizovane po Milosevicevom zakonu o privatizaciji su prosperirali zato sto su dobili besplatne akcije, a u onim firmama koje su privatizovane po Djindjicevom zakonu radnici su dobili sipak. DOS je doneo samo pljacku i bedu.

Najlakše je deliti tuđi novac.

Samo da te podsetim da je DOS počeo da vraća narodu staru deviznu štednju, Jugoskandik i Dafiment.Koju je oteo i potrošio :bye:

Najlakše je deliti tuđi novac.

Samo da te podsetim da je DOS počeo da vraća narodu staru deviznu štednju, Jugoskandik i Dafiment.Koju je oteo i potrošio :bye:

Да, Слоба и Мира (С&М) су покрали народу стару девизну штедњу.

Зато је СМ умро од гриже савести у Хаагу.

Мира је, с друге стране, побегла у СССР, одакле објављује лоше аутобиографије.

Зато је штета што је совјети неће изручити пред лице Правде.

Poslednja izmena:
Imaš izbor da kupiš.Kod Slobe nisi imao.

Код Слобе ничег није било у продавницама јер су сви правили залихе.

Данас је то мисаона именица.

Сећам се да сам бацио читав џак брашна које се после силног стајања убуђало...

Ne naravno, pricam o danasnjem vremenu. Htedoh reci da argument da nam je sad bolje zato sto imamo veci izbor stranih proizvoda je jedna velika greska.

Ne treba da se tangiraš oko toga na šta će ljudi potrošiti svoj novac.

Imaš radnju Prvi Maj Pirot u Makenzijevoj, i možeš da kupiš šta ti duša ište.Ali radnja radi od 9 do 16h.Potpuna nebuloza, do 4 popodne.I onda dođeš, vidiš katanac, i odeš iznerviran da kupiš strani džins.

Код Слобе ничег није било у продавницама јер су сви правили залихе.

Данас је то мисаона именица.

Сећам се да сам бацио читав џак брашна које се после силног стајања убуђало...

Не, него је земља била под санкцијама па су јој оскудевале основне намирнице.

Мира је такође средила увоз индијских лекова који су потровали народ.

"To je nama Vasa borba dala ..." :

" Dinkić tražio od 800.000 evra od šabačkog biznismena

Šabački biznismen Miroslav Bogićević optužio je bivšeg ministra ekonomije i lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da ga je reketirao neposredno pre izbacivanja iz vlade u jesen 2013. godine, saznaje Alo.
Dinkic_vik
Bogićević je pre nekoliko dana prošao i poligrafsko ispitivanje u MUP-u na kojem je ponovio ove optužbe. Prema tvrdnjama ovog biznismena, Dinkić je od njega tražio 800.000 evra, kako bi mu zauzvrat kod više banaka završio povoljne kredite u ukupnom iznosu od 20 miliona evra.

"Kako je Bogićević posvedočio i na poligrafskom testiranju, dogovor je bio da 400.000 evra bude uplaćeno na račun košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca. Drugu polovinu novca, šabački biznismen trebalo je da preda Dinkiću na ruke", otkriva za Alo izvor blizak istražnim organima. Tajkun je sve ovo ponovio pre dva dana i u poligrafskom testiranju, kao i činjenicu da ovaj prljavi posao nije dovršen, najverovatnije, zbog rekonstrukcije vlade koja se desila ubrzo posle toga.

"Dinkić je od Bogićevića dobio 200.000 evra u jednom poznatom restoranu piceriji na Novom Beogradu, a ostatak dogovora nije sproveden pošto je ministar uskoro nakon toga smenjen. Sve ove tvrdnje vlasnik Farmakoma ponovio je i na poligrafu i one su se tu pokazale istinitim", prenosi izvor Alo.

Prema njegovim rečima, reketiranje biznismena je samo poslednji od slučajeva teških zloupotreba kojima se bave istražni organi, a čiji je glavni akter upravo Dinkić. Uz ovaj ispituju se i slučajevi "Nacionalna štedionica", gde je Dinkić kao tadašnji guverner NBJ-a bukvalno poklonio Zavod za obračun i plaćanje privatnoj banci, kao i slučaj zloupotreba oko davanja konsultantskih usluga za izgradnju skijališta na Staroj planini.
Istraga u svim ovim slučajevima je završena ili se privodi kraju, pa se vrlo brzo može očekivati da se Dinkić nađe pred pravosudnim organima.".

Sa:

http://www.alo.rs/bogicevic-dinkic-mi-trazio-800-000-evra/11066
Ja licno sam se borio da bude celom narodu bolje.Nije me interesovalo za koju je stranku bio,jer vecina nas je bila zavedena na neki nacin.Bilo mi je bitni samo da nije napravio neko zlo po narod.Jesmo mi imali politicka sporeckanja,ali to nije bilo razlog da ja nekog mrzim,sta cu covek misli tako,kao i ja ovako.Inace sam bio clan DSS-a od njegovog nastajanja,ali i danas mislim dobro svima koji drugima ne zeli zlo.I opet kazem politicari su gamad,ali ne mogu svi voditi drzavu.Lekar je tu da leci ljude,profesor da uci decu,a oni koji su zavrsili politicke nauke neka se bave politikom,samo brate nek malo okrenuvodenicu i na nas narod,da i mi malo progledamo,a ne samo oni da se sepure.

Не, него је земља била под санкцијама па су јој оскудевале основне намирнице.

Мира је такође средила увоз индијских лекова који су потровали народ.

Које су то основне намирнице биле у оскУДАцији?

Мира се није бавила увозом, одакле ти та информација?

Back